Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  CityScope sada je PROHUMAN: Proslava 20 godina uspešnog poslovanja u Srbiji

  Vodeća lokalna HR agencija CityScope obeležila je 20 godina uspešnog poslovanja u Srbiji i promenila poslovno ime u Prohuman, kao važan sledeći korak u rastu kompanije, nakon spajanja sa mađarskom Prohuman grupom u maju 2023. Kao članica vodeće regionalne grupacije, sada na naše tržište donosi međunarodno iskustvo iz sedam zemalja, proširen spektar HR usluga i pristup naprednim metodologijama koje će omogućiti još bolju podršku klijentima.

  „Proteklih 20 godina gradili smo čvrsto poverenje i dugoročne odnose sa našim klijentima. Sada, pod novim brendom Prohuman, ulazimo u novu fazu našeg poslovanja. Naša misija ostaje ista – pružiti visokokvalitetne personalizovane usluge i podršku našim klijentima, uz dodatak globalne ekspertize i inovacija koje donosi Prohuman. Zahvaljujemo se našim klijentima na dosadašnjem poverenju i radujemo se budućim zajedničkim uspesima,“ kaže Ivana Milošević, Izvršna direktorka Prohumana u Srbiji.

  Prohuman u Srbiji nastavlja s poslovanjem uz podršku regionalne mreže, čime će biti još konkurentnija u odgovoru na izazove današnjeg poslovnog okruženja.

  „Udruživanje CityScope-a sa Prohuman grupom predstavlja značajan korak u jačanju našeg prisustva u regionu. Grupa, sa više od 20 godina iskustva, više od 20 kancelarija i 1000+ klijenata regionalno, ostvarila je prihode od 344 miliona evra samo u 2023. godini zajedno sa svojim članicama. Verujemo da će naši zajednički resursi i stručnost doneti dodatnu vrednost klijentima u Srbiji i omogućiti nam dalji rast i razvoj,“ kaže Šandor Zakor (Sándor Zakor), predsednik Upravnog odbora Prohuman grupe.

   

  Od svog osnivanja 2004. godine, CityScope je od visoko specijalizovane agencije za executive search izrastao u jednu od vodećih HR agencija na tržištu, prepoznat po pouzdanim i personalizovanim rešenjima u oblasti ljudskih resursa koja su pozitivno uticala na poslovanje više od 200 klijenata, sa godišnjim prometom od 16 miliona evra u 2023. godini. Vođen vizijom Prohuman Grupe da postanu vodeći provajder HR usluga u regionu centralne i istočne Evrope, nastavljaju sa širenjem spektra usluga i uvode novine u domenu regrutacije i brige o zaposlenima koji dolaze van Srbije i sa drugih kontinenata.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE