Cene novogodišnjih aranžmana na Zlatiboru – za svačiji džep i ukus

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Cene novogodišnjih aranžmana na Zlatiboru – za svačiji džep i ukus

  Jedna od najpopularnijih turističkih destinacija –  Zlatibor, spremno dočekuje goste u predstojećoj zimskoj turističkoj sezoni i novogodišnjim praznicima. Uveliko se bukiraju novogodišnji aranžamni, a rana rezervacija podrazumeva i  popuste .

  „U ovom trenutku gosti koji se odluče da rezervišu smeštaj na Zlatiboru za doček Nove godine mogu da ostvare određene benefite za ranu rezervaciju i to je ono što se masovno i koristi. Gosti  već bukiraju i Novu godinu i zimsku sezonu pa se nadamo da će popunjenost Zlatibora biti na visokom nivou i da će se trend rasta nastaviti i ove zimske sezone“, kaže za Bizlife portal direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović.

  Novogodišnji aranžmani u gotovo svim hotelima obuhvataju boravak od četiri do pet dana a cene se razlikuju i zavise  od više faktora.

  U novootvorenom  Grand hotelu Tornik, sa pet zvezdica, cena novogodišnjeg petodnevnog aranžmana za dve osobe košta 1.240 evra na bazi polupansiona. U ovu cenu, pored dočeka uračunata je i repriza a goste će zabavljati Mogul bend, Miroslav Ilić i bend Sedmo nebo.

  Hotel Palisad za Novu godinu pripremio je paket na bazi četiri polupansiona po ceni od 381 evro po osobi,  koji obuhvata doček i reprizu a za zabavu su zaduženi Ana Kokić i Bane Mojićević.

  Gosti koji se odluče da Novu godinu dočekaju u hotelu Zlatibor-Mona, potrebno je da izdvoje 480 evra za polupansion u periodu od 29.12.2018. do 02.01.2019. Za muzički program zadužen je Vivo bend i Mirna Radulović.

  Hotel Olimp pripremio je novogodišnji paket od četiri noćenja na bazi polupansiona,  po ceni od 36.500 dinara po osobi.

  Hotel Iris, sa četiri zvezdice,  gostima nudi paket aranžman od četiri noći po ceni od 44.000 dinara po osobi, dok je Garni hotel i apartmani Mons  pripremio  aranžman po ceni od 29.420 dinara.

  Gosti koji odluče da Novu godinu dočekaju na Zlatiboru, mogu da računaju na koncerte na Kraljevom trgu a ove godine i u sportskoj dvorani. Prema rečima direktora TO Zlatibor na Kraljevom trgu  30. decembra će svirati Neverne bebe, dok će novu 2019. godinu, uz kuvanu rakiju i vino,   gosti ove planine dočekati sa Draganom Mirković.

  „Jedna od novina za ovu godinu je koncert koji se po prvi put organizuje u sportskoj dvorani na Zlatiboru, a nastupiće Dino Merlin. Prodaja karata je u toku i mogu se kupiti u prostorijama TO Zlatibor ali i putem interneta. Smatramo da će organizacija tog koncerta doprineti da neki gosti ranije dođu i produže svoj boravak na planini“, kaže Živanović.

  Skijalište na Torniku biće biće otvoreno, najverovatnije, u prvoj polovini decembra, što će zavisti od vremenskih uslova i temperature vazduha. Sistemi sa veštačko osneđivanje su spremni i čekaju se niže temperature kako bi mogli početi sa radom. Prema Živanovićevim rečima svi turistički lokaliteti preuredili su svoje sadržaje za zimu, pa će tako u najvećem zabavno tematskom parku u regionu, Dino parku, ove godine biti otvoreno klizalište kao i ski staza za noćno skijanje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: Tanja Njegomir

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE