CBS International - posrednik u preseljenju poznatog gejming studija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  CBS International – posrednik u preseljenju poznatog gejming studija

  Јedan od najuspešnijih evropskih studija u oblasti gejminga, Nordeus, dobio je novi dom. Kompanija je preseljena u pametnu zgradu na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara Umetnosti, na Novom Beogradu, u okviru poslovnog kompleksa Green Heart, jednog od vodećih investitora u Srbiji, kompanije GTC, izgrađenu po meri IT stručnjaka koji svojim radom i projektima konstantno osvajaju svetsko tržište. Da najbolji idu uz najbolje, dokaz je i poverenje koje je studio Nordeus ukazao vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine, CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe, kada je reč o posredovanju i pronalasku novog radnog prostora, kao i procesu upravljanja projektom.

  Kompanija CBS International je od početka bila angažovana u svim fazama procesa – od prostorne i budžetske analize lokacije u cilju izbora i odluke u vezi sa preseljenjem, preko formiranja i praćenja budžeta i dinamike, koordinacije komunikacije svih učesnika u procesu projektovanja i izvođenja radova do finalnog preseljenja Nordeusa u svoj novi radni prostor.

  „Zahtev klijenta bio je nestandardan, samim tim i vrlo izazovan, budući da je bilo potrebno pronaći savršenu lokaciju i samostojeću zgradu A klase, kompletno prilagođenu uslovima kompanije koja će biti jedini zakupac. CBS International Brokerage tim je, u saradnji sa advokatom  Mirkom Vasiljevićem, a u ime klijenta, vodio proces sa investitorom od samog početka, indentifikacije potreba Nordeusa, istraživanja tržišta, prezentacije potencijalnih opcija do finalnih komercijalno-pravnih pregovora koji su rezultirali potpisivanjem Ugovora“, rekao je Bojan Jevtić, regionalni rukovodilac sektora za izdavanje poslovnog prostora.

  Savremena i inovativna zgrada futurističkog izgleda odražava timski duh i inspiraciju kod zaposlenih. U 6.000 kvadratnih metara koji se protežu na 7 spratova, sa 3 podzemna nivoa za parking, biće smešteno 170 zaposlenih, sa tendencijom i strategijom rasta kompanije da taj broj dostigne 250 članova.

  „Pored međusobno povezanih kancelarija koje omogućavaju fleksibilnost u organizaciji timova, objekt sadrži dodatne prostore poput kreativne radionice, sale za sastanke i konferencije, studija za audio i video produkciju, biblioteke, fitnes prostora sa tuševima, sportskog bara, gejming sobe i specijalno dizajniranog prostora namenjenog deci, što sve doprinosi povećanoj motivaciji i produktivnosti zaposlenih“, izjavila je Vera Lukić, rukovodilac sektora projekt menadžmenta kompanije CBS International.

  Izvor: BIZLife

  Foto: CBS International

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE