Novi meni Burger Kinga ŠOKIRAO: Burger s bananama, jajima ili šlagom (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  burger king

  Novi meni Burger Kinga ŠOKIRAO: Burger s bananama, jajima ili šlagom (FOTO)

  Nemački Burger King je izbacio novu ponudu hamburgera i meni je sada, možemo reći slobodno – čudan.

  Od sada u Burger Kingu u Nemačkoj možete birati između prženih jaja i banane, currywurst kobasice na hamburger lepinji sa mariniranom haringom, sladoleda od vanile sa jajima i maslinama na pljeskavici ili piece de resistance: hamburger sa slojevima palačinki, svežih malina, kajmakom, pavlakom i govedinom.

  Međutim, iza ovog menija se krije objašnjenje. Ovo je poseban meni za sve buduće mame u Nemačkoj.

  Prema nemačkom Burger Kingu, oni su ovde da „ostvare vašu trudničku želju kao hamburger“.

  „Reprezentativnom anketom među (budućim) majkama, Burger King je razotkrio mit oko žudnji za različitim kombinacijama hrane u toku trudnoće“, navodi se u saopštenju Burger King Nemačke. Kao rezultat su dobili to da je žudnje u toku trudnoće najnormalnija stvar na svetu i otpor je (skoro) besmislen.”

  Video snimak kampanje prikazuje začuđene i zabavne reakcije trudnica, njihove dece i partnera na njihove želje u trudnoći. Kampanja se promoviše digitalno, putem društvenih mreža lanca brze hrane Nemačke.

  Burger King ponudio je Whopper sendviče za trudnice isključivo na Dan majki u Nemačkoj u odabranom restoranu Burger King u Berlinu.

  Burger King anketirao preko 1.000 žena

  Anketa koju je, među trudnicama i porodiljama, sproveo ovaj lanac brze hrane u Nemačkoj, pokazala je da je za 58 odsto ispitanih žena to sasvim poznat fenomen, 76 odsto kaže da je otpor trudničkim željama nemoguć i da su jednostavno prejake.

  Podaci su takođe pokazali da su tri najpopularnije čudne kombinacije hrane za buduće nemačke mame marmelada i kiseli krastavci, riblji prsti i sos od jabuke, i currywurst i brathering (ona marinirana haringa koju smo ranije spomenuli).

  Za ovu studiju, ispitano je ukupno 1.070 žena u Nemačkoj između 16 i 45 godina o njihovim preferencijama u ishrani i navikama tokom trudnoće. Istraživanje pokazuje da se želje za čudnim kombinacijama hrane javlja uglavnom u drugom tromesečju i najčešće uveče.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT Scrn

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE