Brnabić: Tender za RTB Bor u junu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Brnabić: Tender za RTB Bor u junu

  Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić najavila je da će u junu biti raspisan tender za strateškog partnera za Rudarsko topioničarski basen Bor.

  Brnabić je posle posete Zaječaru istakla da će ona u junu boraviti u Boru povodom otvaranja novog rudnika i ulaganja kanadske kompanije.

  “Istina je da istok Srbije zaostaje za ekonomskim rastom i da je to nešto što zajedno moramo da promenimo”, ocenila je Brnabić.

  Ona je podvukla da je za njenu vladu jako važan ravnomerni regionalni razvoj. “Uvek dajem primer juga Srbije koji mnogo drugačije izgleda danas nego pre pet godina kada se vlada fokusirala da pomogne Nišu”, smatra Brnabić.

  Ona je istakla da se vlada fokusira i na Kragujevac i na Kraljevo, ali da je važno da se “podigne” i istok Srbije.

  Izvor: Danas

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • "rtb bor"

   Ajde, jednom već raspišite tender za „sređivanje“ RTB Bor! Raspisujete ga već dve godine i nikako da ga raspišete. Možda vas koči neprikosnoveni vaš igrač Ronaldo, Spaskovski, ili nisu vam se ostvarili lični planovi i namere? Sada, kako kažete, da RTB Bor radi fantastično i postiže fantastične profite, uvoz izvoz – nikad veći(?) i lopovluk takođe nikada takvi. Naš seljak nikada ne prodaje najbolju kravu, osim ako je gazda bolestan ili krava bolesna. Da tender biće raspisan u junu, a kako stvari stoje ne zna se koje godine. Zavisi od raspoloženja ΛV i čelnika RTB Bor.

  • Dr Miggyy

   Gospodo, odakle premijer(ka) zna šta je rudnik i kako se otvara. Ona misli da je, za otvaranje rudnika, dovoljno vreme potrebno za "Paradu srama", a ne pet do deset godina i po ceni i do milijardu dolara. Pogrešila bi dama pod mentorstvom ΛV, ako dovede predsednika da preseku traku i puste rudnik u eksploataciju juna meseca tekuće godine, ako sam je dobro razumeo. Neka je Sosa ili predsednik Bora obavesti da se ne izblamiraju kao Marsovci na Zemlji, da otvaraju poljanu "Čukaru Peku" i da ne dovode pune autobuse kojekakvim sendvičarima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE