Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Bravo za ministarku: Ko hoće SELFI, mora da plati

  Kontraverzna indijska ministarka za turizam i kulturu Uša Takur odlučila je da selfije počne da naplaćuje 100 indijskih rupija, što je oko 130 dinara.

  Do ove ideje, 55-godišnja ministraka došla je jer je zbog velikog broja okupljenih građana na nedavnom događaju u saveznoj indijskog državi Madji Pradešu kasnila i morala da menja svoj raspored.

  „Selfi je dugotrajan proces zbog koga se gubi vreme i krše programi“, rekla je ministarka Takur, koja je između ostalog tražila i da joj, kada negde putuje, umesto buketa cveća domaćini poklone knjigu jer se samo „neokaljanom“ Gospodinu Višnuu – vrhovnoj božanskoj osobi, može ponuditi cveće, s obzirom na to da u njima boravi boginja Lakšmi – simbol sreće i mira.

  Kako pišu mediji, ministarka takur će sav novac koji prikupi na ovaj način dati u fond za borbu protiv korone.

  Jedan deo ljudi ovu odluku smatra dobrom, dok drugi misle da je u pitanju bezobrazluk jer iskorišćava sirotinju koja želi da se fotografiše sa njom, s obzirom na to da je popularna.

  Uša Takur je poznata po zabrani okupljanja muslimanske omladine u hinduističkim kvartovima jer tvrdi da se muslimanska omladina udvara hinduističkim devojkama s ciljem da ih preobrati na islam.

  Njena izjava 25. septembra 2015. digla je veliku prašinu i dovela do sukoba između muslimana i hinduista kada je rekla da muslimani za Kurban-bajram umesto ovaca i drugih životinja treba da žrtvuju svoje sinove.

  Izvor: Večernji list

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE