BIZLife lista "30 ispod 30": Jovana Stajčić, Key Account Manager, Fercam

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife lista “30 ispod 30”: Jovana Stajčić, Key Account Manager, Fercam

  Jovana je detinjstvo provela u Ubu, gde je 2011. godine završila Gimnaziju “Branislav Petronijević”. Iste godine upisuje Saobraćajni fakultet Univerziteta u Beogradu. Tokom završne godine studija počinje da radi u kompaniji u oblasti logistike i transporta, gde kroz tri godine stiče nova iskustva i znanja u logistici auto-industrije, ali i u ostalim industrijama i oblastima transporta. Paralelno sa prvim poslom završava master studije na Saobraćajnom fakultetu.

  Ubrzo, u želji za novim veštinama, prelazi u internacionalnu logističku kompaniju Fercam, krajem 2017. godine, gde i danas radi na poziciji menadžera ključnih klijenata (Key Account Manager).

  Zašto ste odlučili da ostanete u Srbiji?

  Zato što je to moja zemlja. Tu su mi prijatelji, porodica. Veliki broj inostranih kompanija je otvorio svoja predstavništva u Srbiji, što nudi pregršt prilika za mlade ljude iz različitih sfera interesovanja. Naravno, tu su i dobre domaće kompanije. Svakako, smatram odličnom prilikom privremeni odlazak u inostranstvo za sticanje novih znanja, usavršavanje jezika, upoznavanje nove kulture. To je dobra prilika i treba uvek ostati otvoren ka svim potencijalnim mogućnostima i promenama.

  Šta ste želeli da budete kad ste bili mali?

  Želela sam da se bavim prvenstveno glumom, ali i novinarstvom.

  Omiljeni predmet u školi?

  Francuski jezik.

  Poslovni uzor?

  Stela Karl Ćosić i Mila Litvinjenko.

  Izvor: BIZLife magazin

  Foto: BIZLife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE