#BIZkolegijum: "Raduje što se mnogo kompanija okrenulo ka podršci zaposlenima" (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  #BIZkolegijum: “Raduje što se mnogo kompanija okrenulo ka podršci zaposlenima” (VIDEO)

  Funkcija ljudskih resursa u kompaniji pokazala se kao jedan od najbitnijih faktora u prilagođavanju biznisa novim okolnostima koje je donela pandemija. HR menadžeri suočili su se sa brojnim izazovima, a upravo zato je medijska kuća BIZlife organizovala drugi po redu “BIZ kolegijum” na temu HR strategija i izazova koje je donela 2020. godina.

  Kako navodi jedna od učesnica HR “BIZ kolegijuma”, Employer Branding Manager, Zühlke, Katarina Šonjić za BIZlife, koncept employer branding-a u Srbiji je u fazi razvoja.

  “Posebno me raduje što su  kompanije počele da se bave employer branding-om aktivno, da rade na svojim planovima. Primetila sam da su se otvorile razne pozicije, konkretno baš employer branding menadžera, što me posebno raduje. To je zbog toga što trenutno imamo veliku konkurenciju na tržištu rada sa jedne strane i sa druge strane veliki broj internacionalnih kompanija su krenule da otvaraju svoje centrale u Beogradu”, objašnjava Katarina.

  Šta je Katarina Šonjić još govorila o employer branding-u, kreiranju strategija i šta je neophodno da bi se to ostavrilo pogledajte u videu.

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE