Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Bilo nam je žao da izdvojimo jednu od ove četiri izjave za IZJAVU DANA (VIDEO)

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi na zasedanju Generalne skupštine UN, a sinoć je u intervjuu za RTS, govorio o tome sa kim se sastao tokom trajanja Skupštine, pogotovo o susretu sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

  Izdvajamo neke od izjava koje su lako mogle danas da se nađu u našoj rubrici IZJAVA DANA, ali jednostavno nismo mogli da se odlučimo koja.

  O Trampu

  „Razgovarali smo o tome kakvo poštovanje uživa kod građana Srbije, o tome koliko dugo nijedan predsednik SAD nije bio u Srbiji i da bismo ga dočekali neuporedivo bolje od većine zemalja, malo zemalja bi moglo da priredi tako srdačnu dobrodošlicu.

  Pa ponovo o Trampu

  „Potvrdio je da će doći u Srbiju, to nije bilo kurtoazno. Više puta mi je tokom razgovora pružio ruku i, kada smo govorili o poseti, on mi je dodatno, četvrti put, pružio ruku i rekao da je dogovoreno i da će doći u Srbiju.“

  Pa malo o Melaniji

  „Čini mi se da sam imao sreće da od predsednika SAD dobijem nešto više vremena od drugih, možda zato što sam se na srpskom i slovenačkom dobro razumeo sa njegovom suprugom i jer sam spremio pitanja.

  Pa o Makronu i sebi

  „Makron je na trenutak prekinuo razgovor sa Kristin Lagard i stao da sa nama razgovara. Relativno dugo je ostao sa nama. Predsednik Makron je sve znao o Srbiji, rekao je da je dosta slušao i o meni.“

   

  Izvor: BIZLife, RTS

  Foto: YouTube screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • blenta

   povraca mi se...

  • Mirko

   Mene je sramota...

  • Alek Sandar

   Najpoznatiji na svetu on je... Najmudriji na svetu on je... Nije mu lako ali on je Alek! Povratih... jer on je pružio ruku 4. put. Povraćam... jer on je spremio pitanja. povraćaću... još relativno dugo...

   • Mica trofrtaljka

    Meni se povraća , sere ,plače i besi! Ne znam kojoj od ove cetiri stvari da dam privilegiju.

  • Nebojša

   Debil na kvadrat

  • miha bukovac

   Nije mi jasna netrpeljivost prema Aleku i ovim njegovim izjavama o susretima sa drugim državnicima, mislim da su simpatične i nisu "zvanične" i "protokolarne" (ili još gluplje kao "na ravnopravnoj osnovi" i tako neke fraze i gluposti nego su naprotiv obične i ljudske i neposredne, direktne. Čak je Alek ispao simpatičan Trampu, a sa Melanijom se obratio isto direktno i na srbskom a ona mu uzvratila na slovenačkom što je i Donaldu Trampu bilo zanimljivo jer Melanija i sa svojim sunarodnjacima govori na engleskom, nikako na slovenačkom! A evo (kako se čini) i sa ovim Francuzom se razumeo (kako izgleda, mada je taj Makron još nedefinisan tip!

  • plava cigra

   Dobro je to,mozda Tramp ulozi koju sicu da izgradimo nacionalni stadion SRBIJA pa ga pozove na utakmicu sa Javorom i pokloni mu zvezdanin dres.

  • Bozo

   Izgleda da nama nista nije sveto !? Covek koji nezna za predah ulaze celoga sebe u spasavanju i izvlacenju svoga naroda iz bede i siromastva dozivljava takve uvrede po raznim drustvenim mrezama da se to granici sa paranojom. Lepo je svoj narod okarakterisao pokojni psihijatar Jovan Raskovic u svojoj knjizi " Luda zemlja".

   • bachi

    IQ sns bota ekvivalentan je prosečnoj sobnoj temperaturi u zimskom periodu!

  • Maki

   Pinki je video Tita.

  • igor

   Jeziv je... gadi mi se...

  • jasna

   Ovi komentari su me zaista nasmejali, da ne budem tužna zbog izjava. Još uvek ovde postoje duhoviti ljudi, a za AV...šab me gabri...proći će i to.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE