Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Bespovratni grantovi za lokalne samouprave

  U okviru realizacije druge faze projekta Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi, koji zajednički finansiraju Evropska unija i Saveta Evrope, a sprovodi Savet Evrope u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Stalnom konferencijom gradova i opština Savet Evrope raspisala je javni poziv za dodelu bespovratne finansijske pomoći (grantova).

  Rok za dostavljanje prijava za  dodelu granta je 17. jul 2021. godine. Pravo na učešće u pozivu za podnošenje prijava imaju svi zainteresovani gradovi, opštine i gradske opštine u Republici Srbiji.

  Savet Evrope dodeljuje bespovratnu finansijsku pomoć (grantove) za 50 gradova, opština i gradskih opština u vrednosti od 2.500 EUR po pojedinačnom grantu.

  Dodela grantova ima za cilj podršku lokalnim samoupravama u sprovođenju posebnih programa stručnog usavršavanja, akreditovanih od strane Nacionalne akademije za javnu upravu, kao i jačanje tehničkih kapaciteta za sprovođenje obuka kroz nabavku opreme u vrednosti od 20% od ukupne vrednosti granta.

  Dodatne informacije o potrebnoj dokumentaciji za podnošenje prijava možete naći na ovom linku: Poziv za podnošenje prijava za dodelu bespovratne pomoći (grantova) – Vesti (coe.int)

  Izvor: BIZLife

  Foto: MDULS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE