Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beogradska arena postaje „Štark arena“: Atlantik grupa novi sponzor

  Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno Atlantik grupi i ona će narednih pet godina nositi naziv Štark arena, saopštila je danas Gradska uprava.

  Ponuda hrvatske Atlantik grupe za naslovno sponzorstvo je po oceni Grada Beograda i Arene bila najpovoljnija, a u narednih 15 dana biće potpisan ugovor kojim će se detaljnije regulisati prava i obaveze sponzora i Arene.

  Atlantik grupa je u Srbiji vlasnik nekoliko firmi medju kojima je i beogradska fabrika konditorskih proizvoda Soko Štark.

  „Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije i od velikog je značaja za Grad Beograd“, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

  On je istakao da je malo gradova u ovom delu Evrope koji mogu da se pohvali zdanjem kakvo je Arena.

  „Na nama je da kontinuirano organizujemo što veći broj manifestacija i dogadjaja, kako bi ona poslovala što bolje i bila još bolje pozicionirana. Arenu očekuju velike investicije sledeće godine, a ulagaćemo u najsavremeniju opremu koja će biti spremna do Fajnal fora u maju. Ovaj objekat će imati medijsku kocku, novo ozvučenje, novo led osvetljenje“, najavio je Mali.

  Potpredsednik Atlantik grupe Neven Vranković rekao je da je Štark simbol pažnje, brige i prijateljstva.

  „Atlantik grupa izuzetno je zadovoljna ishodom konkursa za glavnog sponzora Beogradske arene. Brendovi koje Atlantik okuplja u svom portfoliju imaju dugu tradiciju kvaliteta, a najdublje korene je pustio Štark – simbol pažnje, brige i prijateljstva koje predstavlja i prepoznatljivi simbol Štarkovog srca. Iste ove vrednosti ćemo promovisati i u našem partnerskom projektu Štark areni“, rekao je Vranković.

  Komisija za sprovodjenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora Arene objavila je u junu poziv na koji su mogla da se jave domaća i strana pravna lica.

  Prethodnih pet godina naslovni sponzor Arene bila je beogradska Komercijalna banka i ona je nosila naziv Kombank arena.

  Ponuda ispod minimalne?

  Beogradska arena je na tenderu tražila da minimalna ponuda bude 1,25 miliona evra. Međutim, kako nezvanično saznaje Blic, Atlantik grupa je ponudila nešto nižu sumu.

  Atlantik grupa je hrvatska kompanija čiji je vlasnik Emil Tedeski, a poznati su po brendovima poput Smokija, Najlepših želja, Cedevite, Grand kafe…

  Izvor: Beta

  Foto: Beogradska arena

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE