Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beograd Art Hotel se pridružio Radisson hotelskoj grupaciji

  Radisson hotelska grupacija sa ponosom objavljuje afilijaciju sa Beograd Art hotelom, članom brenda “Radisson Individuals”, smeštenog u srcu Starog grada Beograda. Ovo otvaranje označava nastavak uspesnog lansiranja brenda  “Radison Individuals”, nedavno započetog u Evropi u u poslednjem kvartalu 2020-e godine, i upotpunjuje već postojeći Radisson Collection Hotel u srpskoj prestonici.

  Beograd Art Hotel, član Radisson Individuals sadrži 55 soba i apartmana, uključujući predsednički apartman. Hotel je ispunjen kreativnom energijom,  istaknutim slikama i skulpturama lokalnih umetnika, sa pogledom na Knez Mihailovu ulicu. Gosti hotela na usluzi će imati širok spektar usluga, uključujući pristup wellnes centru sa dodatnim korišćenjem saune , kao i uslugu parkinga.

  Restoran Mozaik nudi mediteransku ,kao i domaću kuhinju, pripremljenu od kvalitetnih proizvoda, dok bar služi jutarnje kafe i ukusne originalne belgijske vafle. Hotelski konferencijski centar sastoji se od dve prostorije smeštene na prvom i devetom spratu sa prirodnim osvetljenjem i klimom. Prostor na poslednjem spratu prima 90 gostiju, ima izlaz na terasu sa pogledom  na Stari grad, I namnenjen je za održavanje raznovrsnih sastanaka i okupljanja.

  Yilmaz Yildirimlar, Area Senior Vice President za Centralnu i Istocnu Evropu, Rusiju i Tursku Radison grupacije je izjavio povodom ovoga: je: “ Sa zadovoljstvom objavljujemo drugi hotel nase grupacije u Beogradu, gradu kontrasta i kulture, što ovu destinaciju čini turisticki popularnom. Radisson Individuals brend je osmisljen  kao odgovor na rastuće zahteve novog tržišta  kako za vlasnike hotela, tako i za goste. Ovaj brend je savršen dodatak našoj izuzetnoj grupi brendova kako bi proširili nase obeležje na severoistočnom evropskom tržištu. Novi brend nudi gostima priliku da otkriju zivopisne gradske destinacije, dok uživaju u našim visokim standardima  „Yes, I can!“ usluzi i gostoljubivosti.“

  Belgrade Art Hotel pripada porodici Todorović koja je poslovnu reputaciju stekla na polju modne industrije, a težnju da proniknu u potrebe i želje savremenog čoveka preneli su iz odevanja u ugostiteljstvo, učinivši ovaj hotel najpopularnijom gradskom destinacijom.

  Smešten u centru Beograda u gradskoj pešačkoj zoni, Beograd Art Hotel, član Radisson Individuals, daje gostima privilegiju odsedanja u hotelu smeštenom u glavnoj ulici prestonice, u blizini glavnih gradskih obeležja poput Beogradske tvrđave, mnoštva crkava, kao i muzeja istorije grada.

  Vladimir Todorović, generalni menadžer Beograd Art Hotela- člana Radisson Individuals dodaje: “ Pridruživanje Radisson Hotelskoj grupaciji u okviru novonastalog brenda Radisson Individuals predstavlja veliki iskorak za Beograd Art Hotel, nakon jedanaest godina uspesnog samostalnog poslovanja. Verujemo u uspeh ove afilijacije koja kombinuje  iskustvo i standarde velikog svetskog lanca poput Radisson Hotelske grupacije i duh porodicnog biznisa Belgrade Art Hotela.

  Beograd može se bez sumnje opisati kao jedan od najmodernijih evropskih gradova: smešten na ušću reka Save i Dunava, obogaćen fascinantnom kombinacijom vizantijske arhitekture, nove umetnosti i klasičnih zgrada. Grad sa svojim balkanskom osobenošću postao je živ, uzbudljiv i moderan evropski centar kulture i noćnog života: beogradska pozorišta, muzeji, spomenici i opere pokazuju bogato kulturno nasleđe grada, dok ljubitelji sunčanja i sportski entuzijasti naginju reci, kao i zabavljanju na popularnim splavovima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE