Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Forma ideale beli nameštaj

  Beli nameštaj kao neprolazni trend za eleganciju doma

  Beli nameštaj je klasičan i uvek neprolazan trend u uređenju enterijera. Ostavlja utisak vedrine, čistoće i sofisticiranosti u ambijentu, pa je i iz tog razloga sjajan izbor.  Prilagodljiv je bojama, pa lako možete kroz pravi izbor koloritne note zidova, tepiha, ali i svih detalja u domu kreirati po želji sasvim drugačiji utisak, što će svakako doprineti atraktivnosti vašeg životnog prostora.

  Ukoliko se odlučite za beli nameštaj, u nastavku delimo sa vama nekoliko korisnih saveta kako da ga najbolje kombinujete sa ostalim detaljima i manjim komadima nameštaja u domu.

  Bela se vrlo lako uklapa u bilo koji trend uređenja enterijera. Ukoliko odlučite da uz beli nameštaj u vašem domu dodate zelenu boju zidova, imate veliki spektar mogućnosti, jer su sve varijacije zelene odlične kao kontrast beloj i instant ulepšaju prostor. Dozu otmenosti će svakako uneti duboka, tamnozelena nijansa, uz koju će klasičan nameštaj za trpezariju poput komode LANDWOOD 50 i vitrine LANDWOOD 53 biti posebno istaknut, a čitav ambijent ostavljaće utisak istančanog ukusa i stila.

  Radni sto NET, komoda WIND TOWER

  Radni sto NET, komoda WIND TOWER

  Drvo stvara odličan kontrast beloj i svaka prostorija u kojoj dominira beli nameštaj bi trebalo da ima malo prirodnog drveta. Drvo dekor će oplemeniti prostor, a hladan i pomalo sterilan ambijent će se transformisati u topliji životni prostor. Čak i najsvetliji drvo dekor će dodati toplinu i kontrast belom dekoru. Dovoljan je jedan komad nameštaja koji će u prostoriji napraviti ogromnu razliku, a odličan primer drveta koje će dodati toplinu vašem prostoru je bukva.

  Za trpezarijski sto u belom dekoru sjajno rešenje je trpezarijski sto ATRIA, a ambijent možete dodatno utopliti tepihom ADRIA i trpezarijskim stolicama S658.

  Beli nameštaj je čest izbor i kod opremanja radnih kutaka u domu ili kancelariji, budući da se lako uklapa u ostatak prostora. Radni sto NET uz komodu WIND TOWER 4 obezbediće vam dovoljno prostora za odlaganje dokumenata i kancelarijskog pribora, a za zanimljivu kompoziciju iznad stola predlažemo kombinaciju zidne police JOLIETYAS 5930, kao i HENDRIX, koje će poslužiti za potrebnu literaturu koja je uvek potrebna pri ruci, dekoraciju i omiljene sitnice. One su veoma funkcionalne, a istovremeno i atraktivne i dodatno će ulepšati prostor.

  Potpuno beli nameštaj često izgleda strogo, pa dodavanje crne izgleda sjajno u kontrastu sa belom. Ukoliko nema dovoljno prostora da dodate komad nameštaja u crnom dekoru, dodatak može biti i neka zanimljiva tapeta sa paternom.

  Komoda LANDWOOD 50

  Komoda LANDWOOD 50

  U ambijent dnevne sobe svetlijih kolorita, sjajno možete uklopiti TV policu REX, u opak belom dezenu sa belom lak folijom, koja je odraz savremenog dizajna sa sofisticiranim notom. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu kombinaciju klub stola M21 80×60 i klub stola M21 70×50 kao praktičan izbor koji će doprineti celokupnom izgledu dnevne sobe, unoseći svojim oblikom dinamiku, dok će ujedno doprineti i definisanju modernog stila u njenom uređenju.

  Uvođenje teksture je od suštinskog značaja u belom ambijentu, a može biti u obliku tkanja tepiha, raznih materijala nameštaja ili dekoracije, poput jastučića ili prekrivača. Tekstura se takođe može uvesti kroz završne obrade zidova i podova, kao što je kamin od kamena ili drveni pod. Možete se opredeliti i za tapete koje imitiraju pločice u nekoj jarkoj boji.

  Sa belim nameštajem možete biti kreativni u mešanju materijala, stilova i tekstura, od savremenih komada, do modernih klasika, rustičnih predmeta i antikviteta. Odvažite se za izbor belog nameštaja, jer će kombinovanje klasičnog i modernog, sa dekorativnim detaljima, dati vašem enterijeru bezvremenski izgled.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE