Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Bejbi bum u MediGroup porodilištu – na svet došla 4.000 beba

  U najsavremenijem privatnom porodilištu u Srbiji, koje je deo vodećeg privatnog zdravstvenog sistema MediGroup, ovih dana je rođena i četirihiljadita beba! Od osnivanja, ovo porodilište je simbol jedne od najboljih privatnih ginekoloških i akušerskih praksi, kao i vrhunske pedijatrijske ekspertize u prvim danima novorođenčeta. Mama Milica i beba Vuk se osećaju dobro i bezbrižno su napustili porodilište.

  Dr Radmila Ćirić, ginekolog akušer u MediGroup sistemu, koja je vodila pripremu, porođaj i čitav kasniji oporavak, ističe da je i pored zdravstvenih poteškoća koje je pacijentkinja imala, sve proteklo u najboljem redu.

  Pre svega, istakla bih da sam izuzetno ponosna što radim u sistemu koji su 4.000 žena prepoznale kao siguran i visoko stručan. Pacijentkinja Milica je drugorotka, koja je i pre četiri godine porođena u našem porodilištu. Trudnoća je imala određene komplikacije uzrokovane njenim zdravstvenim stanjem. Iz tog razloga, ceo tim lekara je učestvovao u kompleksnoj preoperativnoj pripremi pacijentkinje kao i njenom postoperativnom oporavku. Vrlo bitnu ulogu su imale i stručne babice sa odeljenja ginekologije, koje su adekvatnom negom omogućile brz oporavak mame, istakla je dr Ćirić.

  Prema njenim rečima i mama i beba su dobrog opšteg stanja i urednog nalaza.

  Uz stručnu pomoć pedijatara i pedijatrijskih sestara, mama i beba su ostvarile blizak odnos, laktacija je adekvatno uspostavljena i moći će da nastavi dojenje.

  Milica Zec, mama srećne 4.000. bebe na poklon od MediGroup sistema dobila je paket obaveznih pregleda za prvu godinu života “Korak po korak”.

  Beba je odlično, uživao je u nezi koju je dobijao, što mi je posebno važno. Bio je okružen dobrom brigom divnih lekara i pedijatrijskih sestara, babica, koji su sa puno posvećenosti i pažnje brinuli i o bebi, i o meni. Ovo su posebno važni trenuci u životu svake žene, i ujedno najlepši. Sa druge strane, ceo proces može da bude stresan, bolan i osetljiv, i upravo iz tog razloga puno znače potpuni fokus i posvećenost lekara, stalan nadzor, briga, kao i pažnja i komfor. Sa dobrim iskustvom, i punim poverenjem u medicinsko osoblje koje je brinulo o nama tokom porođaja, a i na naknadnim kontrolama, izabrala sam da i drugi porođaj obavim ovde, ističe mama Milica i dodaje da su njena dva iskustva najiskrenija, lična preporuka budućim mamama koje su u dilemi da li je privatna klinika pravi izbor za porođaj.

  „Vuk i ja smo bili u sigurnim rukama vrhunskih stručnjaka. Njihovo strpljenje i individualan pristup pacijentu puno znače za oporavak. Svi oni su uz mene bili jednako predano sada, kao i pre četiri godine. Ljubaznost, pažnja, razumevanje, posvećenost, divna energija, ljubav, posebno od moje dve doktorke koje su vodite ovu trudnoću i porođaj, dr Petković i dr Ćirić. Iz moje perspektive, buduće mame mogu mirno da se prepuste ovom sistemu za dolazak bebice, u tim najlepšim, najosetljivijim, i najvažnijim trenucima u životu, poručuje mama Milica.

  Prema rečima dr Ćirić, buduće mame najčešće se opredeljuju za MediGroup porodilište zbog saznanja da su u pravim i sigurnim rukama, ljubaznosti osoblja i udobnosti koju ova bolnica pruža.

  Najveći utisak kada mame iznesu bebu iz porodilišta je da su za sebe uradile pravu stvar – u lepom i prijatnom ambijentu uz stručnu pomoć su na svet donele zdravo dete. To potvrđuje i činjenica da se u sledećoj trudnoći ponovo vraćaju nama, zaključuje dr Ćirić i dodaje da sve cifre govore u prilog tome da će 2021. biti bejbi bum godina.

  Izvor: BIZLife

  Foto: MediGroup arhiva

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE