Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  beč

  U Beču se otvara na HILJADE RADNIH MESTA: Evo šta se najviše traži

  Prema aktuelnim podacima, Grad Beč ima u planu da zaposli 67.000 lica, i zbog toga spada među najveće poslodavce pokrajine i u konkurenciji je sa mnogim drugim kompanijama kada je reč o zapošljavanju dobro obučenih i talentovanih kadrova.

  Do 2030, biće oslobođena 21.000 radnih mesta.

  Novine u oblastima zaštite klime, tehnike, razvoja stanovništva i penzionisanja, pored popunjavanja postojećih radnih mesta, stvaraju i nove poslovne sektore. Grad Beč sada posebno traži zaposlene u tehničkim profesijama, u oblastima zaštite sredineobnovljivih izvora energije, pedagogije i one iz socijalnog sektora.

  Stoga će organizovati veliki Sajam zapošljavanja, 23. maja, od 9h do 19 časova u skupštini grada. Sajam će biti podeljen na pet oblasti u kojima grad Beč traži odgovarajuće kadrove:

  1. Zdravstvo,
  2. Pedagogija i socijalna pitanja,
  3. IT, tehnika i zaštita klime,
  4. Infrastruktura, uređenje i bezbednost,
  5. Gradska uprava i usluge za građane.

  „Poslovi u gradskoj upravi su raznovrsni, od poslova u prirodi do mnogih društvenih, tehničkih i digitalnih oblasti u kojima nudimo klasična, ali i inovativna radna mesta. Mogućnosti za napredovanje su odlične, ali sigurnost posla i kompatibilnost posla, slobodnog vremena i porodice govore za sebe“ naglašava gradonačelnik Beča, Mihael Ludvig.

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Unsplash

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE