Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Balkan Business Forum 2019 − Oblikovanje novih poslovnih realnosti

  Pod sloganom od Davosa do Beograda, održan je treći put za redom, Balkan Biznis Forum, na kome su najuticajniji i svetski priznati mislioci, kao i biznis eksperti predstavili inovativna rešenja regionalnim biznisim liderima, u okviru ovogodišnje teme TRANSFORMACIJA-budućnosti liderstva i rasta.

  Balkan Biznis Forum je i ove godine tradicionalno okupio  donosioce odluka, generalne direktore, top menadžment kompanija, menadžere ljudskih resura, menadžere prodaje i marketinga, kao i vlasnike biznisa sa celog Balkana.

  Kao jedan od najatraktivnijih poslovnih događaja u region i šire, ovaj jedinstven događaj imao je i ove godine za cilj da obezbedi stimulaciju i alate koji bi pomogli preduzetnicima i menadžerima u regionu da usvoje svetski aktuelne metodologije rada i savremene načine razmišljanja kako bi ostvarili adekvatan rast i razvoj poslovanja.

  Glavni predavač Prof. Herminija Ibara, članica ekspertske mreže Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, profesor na Londonskoj školi biznisa i Univerzitetu Harvard, održala je autorsku, interaktivnu radionicu o promeni prakse u modernom liderstvu – “Act like a LEADER think like a LEADER”, čime je odbacila standardne smernice za razvoj liderstva, i tako ujedno i predstavila aktuelne načine razmišljanja, poslovne tehnike i alate, koje primenjuju najuspešnije kompanije u svetu.

  U nastavku, učesnici su imali prilike da kroz primere iz međunarodne prakse koje je predstavio Paul Voulle-a, strateški savetnika Japanske Investicione Banke i savetnik kompanija na NASDAQ i DAX listi, dobiju jedinstvene uvide u procese poslovne transformacije u okviru predavanja “Leading Through Rocky Waters – The Straight Shooter’s Guide to Business Success”.

  Na Balkan Biznis Forumu, Katherin Watson, Senior Marketing Direktor Fortune 500 kompanije LexisNexis Risk Solutions predstavila je učesnicima inovativna rešenja za vođenje komunikacija prilikom izlaska na međunarodna tržišta kao i upravljanje kriznim komunikacijama u okviru svog predavanja “Visionary leadership communications”.

  Već treći put zaredom Balkan Biznis Forum je posvećen preduzetništvu, marketingu, kreativnosti i inovativnom razmišljanju, i predstavlja izuzetan spoj jedinstvene kombinacije iskustva, atmosfere i znanja, gde su predavači najistaknutiji svetski poslovni stručnjaci, lideri, mislioci, istraživači i uticajni eksperti.

  Balkan Biznis Forum je i ove godine je pružio nezaboravno iskustvo biznis liderima, koji su dobili novu inspiraciju, koja pokreće na akciju i motiviše za ostvarenje vrhunskih rezultata u svojim timovima i kompanijama.

  Naredni Balkan Biznis Forum biće održan 21. maja 2020 u Crown Plaza Hotelu u Beogradu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE