Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Balkan brzorastuća turistička destinacija

  U regiji Balkana sve je veći interes za ulaganje u hotele, jer putnici postaju svesniji regije kao nove turističke destinacije.

  Misija „New Deal Europe“ apsolutno podržava razvoj turizma u jugoistočnom i balkanskom regionu Evrope. New Deal Europe okuplja turoperatore i turističke organizacije sa fokusom na jugoistočni region Evrope.

  Kao takav, NDE je jedina platforma na tržištu putovanja posvećena generiranju poslova u ovoj, kako kažu, rastućoj turističkoj destinaciji.

  NDE navodi da će krajem marta održati godišnji sastanak turističkih kompanija iz svih balkanskih zemalja: Grčke, Moldavije, Rumunije, Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bugarske, Severne Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Albanije.

  U izveštaju se navodi da ova regija nudi izvrsnu vrednost za novac za ove destinacije, posebno za zemlje izvan Evropske unije, a Albanija je jedno od najperspektivnijih odredišta.

  Zanimanje za ovu zemlju posebno je poraslo među Britancima, jer dnevno iz Velike Britanije u Albaniju leti više od osam letova. Prema tim podacima, Hrvatska je imala rekordne rezultate.

  Izvor: Klix

  Foto: BIZLife, Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE