Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  HIT snimak: Izetbegović bi mlade koji odlaze zamenio ROBOTIMA (VIDEO)

  Političari svojim izjavama često umeju  da ostave u čudu gledaoce, a nekada to čine nesvesno i ne znajući šta su želeli da kažu. Jedan od poslednjih ispad je imao Izetbegović.

  Tako je predsednik SDA i kandidat za člana Predsedništva BiH Bakir Izetbegović u govoru koji je održao u Hadžićima između ostalog izjavio da će mlade ljude biti potrebno nadoknaditi robotima.

  „Mlade ljude koji odlaze ćemo morati u velikoj meri da nadoknadimo high tech tehnologijima i robotikom. I oružane snage, dakle, robotima ćemo morati podupreti, pre svega dronovima, odnosno letećim robotima,“ kazao je Izetbegović.

  Ovako rešenje jednog od najvećih problema koji pogađa bosanskohercegovačko društvo izazvalo je brojne reakcije na društvenim mrežama.

  Među prvim je reagovao poslanik u državnom Parlamentu Saša Magazinović koji je napisao da Izetbegović sigurno ima neki način i da se glasači nadoknade robotima.

  „Ima 100 posto neki fol da i glasače koji će im faliti nadoknadi robotima, samo neće odmah sve da otkriva… Za sada samo iznosi plan kako nadoknaditi mlade koji odlaze…,“ napisao je Magazinović.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE