Aviokompanija se "prilagodila" situaciji: Ukus putovanja bez napuštanja doma

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Aviokompanija se “prilagodila” situaciji: Ukus putovanja bez napuštanja doma

  Aviokompanija Ural erlajns počela je da dostavlja na kućnu adresu obroke koje služe tokom leta Rusima uskraćenim za putovanje i koji zbog epidemije koronavirusa propuštaju uživanje u đakonijama koje im poslužuju u avionu.

  Aviokompanija je uslugu dostave avionske hrane na kućnu adresu uvela u Moskvi, Sankt Peterburgu i Jekaterinburgu sa namerom da svojim korisnicima pruži “ukus putovanja bez napuštanja doma”.

  “Sve je baš kao u avionu, osim pogleda”, objavili su na svom profilu na društvenim mrežama.

  Rusija je zatvorila svoje granice za strance i obustavila međunarodne letove, osim onih koji vraćaju Ruse ili vraćaju strane državljane u zemlju porekla.

  Mnogi Rusi su već nedeljama zatvoreni u kućama i izlaze samo kako bi kupili hranu ili lekove, izbacili smeće ili prošetali psa.

  Međutim, usluge dostave hrane i dalje funkcionišu, a stanovnici velikih gradova uveliko su ih iskoristili kako bi napunili svoje rezerve.

  Ural erlajns nudi osnovni paket hrane koje i inače služe tokom leta – piletina, junetina i riba – kao i sok od pomorandže, jabuke i paradajza. Obrok se poslužuje na tradicionalnom avionskom poslužavniku.

  U Moskvi obrok od piletine za biznis klasu košta 1.250 rubalja (16.65 dolara), a za ekonomsku 550 rubalja (7.33 dolara).

  Inače, broj rezervacija sedišta u avionima prošlog meseca je smanjen za 92 odsto u Rusiji, saopštila je ove nedelje ruska Asocijacija vazduhoplovnih prevoznika.

  Izvor: RTS

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE