Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Alta banka Vršac

  ALTA banka od sada i u Vršcu

  ALTA banka a.d. Beograd, otvorila je 1. avgusta 2022. novu ekspozituru u centru Vršca na adresi Dositejeva 8a, koja će ujedno biti druga ekspozitura ove finansijske institucije u Vojvodini.

  Otvaranjem još jedne ekspoziture, nakon Novog Sada, sada i u Vršcu, ALTA banka je nastavila širenje svoje poslovne mreže i istovremeno omogućila dostupnost svojih usluga i u ovim krajevima, sa ciljem da stanovništvu i kompanijama pruži profesionalnu uslugu i finansijsku podršku, nudeći široku paletu proizvoda i usluga.

  Alta banka Vršac

  Alta banka Vršac

  ALTA banka nastavlja sa novim poslovnim impulsima, ostajući pouzdan partner građanima i privredi.

  Povodom otvaranja nove ekspoziture, Predsednica Izvršnog odbora ALTA banke, dr Una Sikimić izjavila je sledeće: “Sa zadovoljstvom predstavljamo još jednu ekspozituru na ovim prostorima. Želimo da se približimo klijentima Vršca i okolnih mesta i omogućimo korišćenje proizvoda i usluga naše banke. „Koristim priliku da istaknem da nastojimo da primenimo individualni pristup svakom klijentu, da transakcije strukturiramo na način da odgovaraju  konkretnim potrebama naših klijenata, a da odgovore na njihove upite dobiju u najkraćem mogućem roku. Verujemo u čvrst i stabilan partnerski odnos sa svima koji su nam poklonili poverenje i nastavljamo sa širenjem naše mreže, sa željom da ALTA banka bude brend kome ljudi veruju”.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Goran Zlatković

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE