Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Alimpijević: Vigor Majić nije odgovorio na zahtev EPS-a

  Direktor OC „Površinski kopovi“ Baroševac u RB Kolubara Srđan Alimpijević izjavio je danas da direktor istraživačke stanice Petnica Vigor Majić nije odgovorio na zahtev EPS-a da dostavi podatke na osnovu kojih iznosi svoje tvrdnje o lošem kvalitetu uglja i pozvao ga da poseti RB Kolubara kako bi se uverio u proces proizvodnje i kvalitet te rude.

  Takođe, Majić tvrdi i da ugalj koji EPS prodaje nema sertifikate, te je Alimpijević danas pokazao sertifikate akreditovanih laboratorija o kvalitetu uglja, kao i deklaracije za svaki asortiman.

  „Da su njegove tvrdnje o tome da ugalj iz RB Kolubara zagađuje vazduh paušalne, potkrepljujemo ne samo sertifikatima iz naših laboratorija, koje su u pogonu 24 časa, već i deklaracijama koje posedujemo za svaki asortiman proizvoda za široku potrošnju“, rekao je Majić. Ističe da sve te deklaracije dobijaju kupci prilikom potpisivanja ugovora, a koj

  e su, navodi, i garancija kvaliteta. „Sve se precizno beleži u našim laboratorijama i dokumentuje, što se može videti i u rezultatima analiza“, navodi Alimpijević.

  Kaže da svojim paušalnim tvrdnjama Majić ne narušavamo samo rad EPS-a, već i ugled Petnice. „Očigledno se direktor Petnice ne razume u ugalj, te ga pozivamo da bude naš gost u RB Kolubara, da ga upoznamo sa kompletnim procesom proizvodnje uglja i da ga sprovedemo kroz sve pogone basena“, rekao je Alimpijević.

  Izvor: BIZLife

  Foto: EPS

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE