Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Aerodrom Nikola Tesla dobitnik nagrade ACQ5

  Aerodrom Nikola Tesla Beograd dobitnik je nagrade za najbolju kompaniju, a vršilac dužnosti generalnog direktora Saša Vlaisavljević za najinspirativnijeg lidera u Centralnoj i Istočnoj Evropi u oblasti avio-saobraćaja za 2017. godinu, saopšteno je danas iz te kompanije.

  Nagrada ACQ5 je Aerodromu Nikola Tesla Beograd i vršiocu dužnosti generalnog direktora Saši Vlaisavljeviću dodeljena u konkurenciji od više od 75.000 nominovanih kompanija i lidera, navodi se u saopštenju.

  U okviru akcije ACQ5 Global Award, britanski korporativni e-magazin ACQ5 dodeljuje nagrade kompanijama i pojedincima liderima u svojim oblastima, koji su imali najveći uticaj na industriju u prethodnoj godini i pokazali izuzetne rezultate, inovacije i dostignuća u svom poslovanju.

  Izvor: Beta

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Komentari

  • Slucajni prolaznik i putnik

   Pre neko vece, na aerodromu NT, prisustvpvao sam sceni gde malisan 3-4 god. Kaze majci, ovo nije Srbija, na mamine reci da je to Srbija i da se nalaze na aerodromu, svrca odgovara, nije ovo aerodrom, ovo je neka mala prodavnica. Ako klincu, kome treba da izglrda sve veliko, nas aerodrom lici na malu prodavnici, onda sta da kazu odrasli. A mi ga nagradjujemo. Glupost.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE