Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Skubi Du kombi

    Kombi iz filma Skubi Du se IZNAJMLJUJE, cena je simbolična

    Legendarna misteriozna „mašina“, odnosno kombi, iz ostvarenja Skubi Du može da se iznajmi preko Airbnb, kompanije za iznajmljivanje smeštaja za odmor i turističke akitvnosti.  Putnici i obožavaoci „Skubi Dua“ koji su željni da ponovo dožive magiju filmske adaptacije mogu da je rezervišu za samo 20 dolara po noći.

    Kompanija Airbnb je kultni mini bus pretvorila u mini dom.Skubi Du je proslavio 20. godišnjicu od prikazivanja ostvarenja, a glumac Metju Lillard, koji je igrao Šegija u filmu, sada je Airbnb domaćin u „The Mistery Machine“, koji nikada ranije nije bio dostupan javnosti.

    „Tumačio sam Šegija od adaptacije uživo 2002. i od tada je on deo mene. Jedva čekam da poželim dobrodošlicu gostima u svet bande Mistery Inc. kao njihov Airbnb domaćin. Želim da im pružim letnji odmor koji nikada neće zaboraviti. Čudovišta nisu uključena!“, izjavio je Lilard.

    Kako rezervisati boravak u Skubi Du kombiju nije misterija

    Čuveni kombi, koji se nalazi u južnoj Kaliforniji, dostupan je za onlajn rezervaciju od 16. juna. Na raspolaganju je 24, 25, i 26. juna i košta samo 20 dolara po noći, plus porezi i naknade.

    Airbnb je rekao da su gosti sami odgovorni za svoja putovanja u i iz države.

    Oni koji ostanu dobiće virtuelnu čestitku od Lilarda po dolasku, kao i grickalice. Kombi je opremljen sa mnoštvom retrospektiva iz 2002. Neke od njih su album Sugar Ray, prenosivi CD plejer, Šegijeva ogrlica sa potpisom i lava lampa, kao i spoljašnja oprema sa sedištima za sedenje i ležaljkom.

    Gosti će ponovo moći da gledaju Skubi Dua uz kokice, slatkiše i Scoobi grickalice.

    Ovo nije prvi put da se Airbnb udružio sa poznatima ili obezbedio holivudsku lokaciju za poseban boravak. Nekoliko domova koji su nekada pripadali slavnim ličnostima navedeni su na sajtu, uključujući domove Sonija i Šer, Džuli Endruz, Džimija Hendriksa i Džona Lenona.

    Izvor: BIZLife

    Foto: Pixabay

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE