Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Gumene čizme

    Modni gigant pokrenuo BIZARNI TREND: Čizme na naduvavanje (FOTO)

    Britanski modni dizajner Kreg Grin kreirao je kolekciju eksperimentalnih cipela, među kojoj su gumene čizme napravljene u saradnji sa brendom Adidas.

    Dizajnirane kao konceptualna kolekcija za modnu reviju Green’s jesen/zima 2022, cipele su ponovo osmišljene u Grinovom eksperimentalnom stilu. Kolekcija sadrži žute, crne, sive, bele, crvene, narandžaste i zelene nijanse.

    Čizme su gumene i na njima se nalazi pumpa, koju je dizajner nabavio od britanskog proizvođača ronilačke opreme. On je dodao Adidas logo na prednjoj strani, dok je na donjem delu stavio drvene detalje.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by CRAIG GREEN (@craig__green)

    „Koristili smo mnogo industrijskih fabrika sa sedištem u Velikoj Britaniji. Imali smo torbe napravljene u fabrici medicinske gume koja proizvodi anestetičke pumpe. Svi džepni ventili su bili iz fabrike lateksa koja proizvodi opremu za more i ostalo“, rekao je dizajner za Vogue u intervjuu.

    Više detalja o čizmama, kao i njihova cena biće objavljeni pred sezonu jesen/zima 2022.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by CRAIG GREEN (@craig__green)

    Druga cipela u konceptu kolekcije je reinterpretacija Sten Smita – klasične patike iz glavne Adidasove linije obuće.

    Sadrži više materijala od običnog Sten Smita, kao i niz srebrnih šrafova duž prednje i zadnje strane, sa probušenim rupama na svakoj strani koje imaju tri trake Adidasovog logotipa.

    Prethodna Grinova saradnja sa brendom Adidas bila je fokusirana na „funkcionalnost i svrhu“. On takođe kreira dizajn za druge popularne patike, kao što je Adidas Superstar.

    Iako obuća neće biti puštena u prodaju za širu javnost, Grin je takođe redizajnirao par Craig Green Scuba Stans koji je debitovao na Nedelji mode, a biće dostupan kasnije ove godine.

    Pored obuće, dizajner je pokazao i kolekciju odeće koja se sastoji od pumpa na naduvavanje i taktilnih materijala. Grin je pokrenuo svoju londonsku modnu marku muške odeće 2012. i pokazao svoju prvu kolekciju na modnoj pisti 2013. godine.

    Naduvan oblik njegovih Adidas cipela podseća na Grinove puf jakne za modni brend Moncler, koje su takođe balonske veličine i oblika.

    Osim što je dugi niz godina sarađuje sa Adidasom, modni dizajner je kreirao predmete za dom, uključujući kolekciju tepiha za švedskog giganta nameštaja Ikea.

    Izvor: BIZLife

    Foto: Pixabay

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE