Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Veljko Petrović: Šta nas čeka u 2022.?

    Posle skoro dve godine života i rada u kovid uslovima, medijska kuća BIZLife pitala je najuspešnije ljude iz biznisa u Srbiji – Šta naš čeka u 2022.?

    Client Service Manager u kompaniji Transcom Worldwide Veljko Petrović ovako nam je odgovorio:

    Ako ostavimo po strani benefite namenjene za izabrane strane investitore, najvažniji i najprimamljiviji resurs za kompanije koje odluče da posluju u Srbiji su ljudi. Njihovo znanje, veštine i  stav.

    S tim u vezi tokom 2022. očekuje nas još intenzivnija bitka na polju zadržavanja postojećih i pridobijanju novih kvalitetnih članova tima. Kompanije koje reše ovaj izazov i naprave/održe zdrave međuljudske odnose značajno lakše će prebroditi buduće izazove. Pandemija COVID 19 je potvrdila da agilan pristup u organizaciji ključan za opstanak i razvoj kompanije, a da je rad od kuće, gde god je to moguće, osnov funkcionisanja.

    Nakon Beograda i Novog Sada u 2022. Transcom World Wide će zvanično otvoriti svoje kancelarije u Nišu u kome već radi oko 30 naših kolega. Time potvrđujemo dugoročni plan da poslujemo u Srbiji kao i u zemljama regiona. Dosadašnjim tempom i planom naš tim će krajem 2022.  imati više od 800 članova.

    Izvor: BIZLife

    Foto: Privatna arhiva

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE