Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vizija Računovodstvo od sada i u Bosni i Hercegovini

  Nakon jedanaestogodišnjeg poslovanja na domaćem tržištu i šest kancelarija u Srbiji, u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Subotici i Zrenjaninu, agencija Vizija svoje poslovanje proširuje i na region, a ovo je njihova prva kancelarija na teritoriji Bosne i Hercegovine.

  „Proboj na regionalno tržište nam se nametnuo kao logičan korak u poslovanju. U Srbiji poslujemo već više od deset godina i beležimo više od 600 zadovoljnih klijenata. Dugo smo istraživali tržište Bosne i Hercegovine, pa tako došli do saznanja da je ova zemlja spremna za digitalnu računovodstvenu agenciju, a Banja Luka grad koji pruža pun potencijal razvoju preduzetništva i digitalnog poslovanja. Spremno ulazimo u ovu priču i radujemo se budućoj saradnji sa tamošnjim preduzetnicima.“ rekao je direktor ove kompanije, Branko Petrović.

  Kako je Banja Luka grad sa velikim razvojnim potencijalom, a prema poslednjim podacima i sa preko 5000 registrovanih preduzetnika, neophodno je da njihov dalji razvoj bude podržan i na ovaj način – uz jaku, sigurnu i modernu računovodstvenu i konsalting agenciju.

  Kompanija Vizija je jedna od vodećih u Srbiji kada govorimo o digitalnom računovodstvenom poslovanju, a savesnost u radu i inovativnost u pružanju usluga su nešto što je pozicionira u sam vrh računovodstva i konsaltinga kod nas.

  „Stalne inovacije i digitalno unapređivanje rada, što je danas neminovnost, smo postavili visoko kao prioritet i nešto je čemu svakodnevno težimo. Naši klijenti znaju da koristimo najsavremenija informaciona rešenja u radu sa njima, a to znači da je komunikacija između nas brža i znatno olakšana. U našem timu rade vrhunski stručnjaci koji su za njih tu u svakom trenutku. Tako smo izgradili ogromno poverenje i nastavljamo na isti način“, ističe Petrović.

  Ono na šta su posebno ponosni je formiranje Vizija poslovnog kluba koji predstavlja jedinstven ekosistem u poslovanju. Misija ovog kluba je da poveže sve svoje partnere koji se nalaze u 6 gradova  širom Srbije  kako bi lakše došli do potrebnih dobara i usluga, ujedno ostvarujuću popust u odnosu na ostale kupce na tržištu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE