U strahu od 5G mreže OŠTEĆENO 77 telekomunikacionih tornjeva

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  U strahu od 5G mreže OŠTEĆENO 77 telekomunikacionih tornjeva

  Zbog “sumnji” da 5G tehnologija širi koronavirus prouzrokovana je velika šteta, naročito na tlu Velike Britanije, odakle je i krenula da se širi ova “teorija”.

  Početkom prošloga meseca u Velikoj Britaniji došlo je do širenja pandemije koronavirusa, ali i do rasplamsavanja teorije zavere prema kojoj je za to nekako kriva 5G tehnologija.

  David Icke i drugi teoretičari zavera uveravali su ljude da ih moderna tehnologija truje, te ih tako nahuškali na “zajedničkog neprijatelja” – bazne stanice telekomunikacionih kompanija.

  Pojedinci su počeli da pale i oštećuju stubove za koje su smatrali da su 5G odašiljači, pa je u napadu stradao i veći broj 3G i 4G baznih stanica nužnih za normalan rad telekomunikacija.

  Tokom proteklih mesec dana na ovaj je način vandalizovano 77 tornjeva s baznim stanicama širom Velike Britanije.

  Do 15. aprila prijavljeno je oštećenje njih pedesetak, da bi do kraja meseca pojava polako počela bivati sve ređa, te do sada gotovo u potpunosti nestala.

  Osim oštećenja baznih stanica zabeleženo je i 40-ak napada na radnike teleoperatera, od kojih je nekoliko bilo i ozbiljnije prirode, potvrdili su iz udruženja britanskih telekoma Mobile UK.

  Izvor: SEEbiz

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE