Projektu Skyline Belgrade dve nagrade: Za arhitekturu visokih zgrada i koncept višenamenskih projekata

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Projektu Skyline Belgrade dve nagrade: Za arhitekturu visokih zgrada i koncept višenamenskih projekata

  Već dvadeset godina se u Londonu održava International Property Awards, manifestacija na kojoj se dodeljuju nagrade profesionalcima iz oblasti investiranja i građevinskih projekata širom sveta. Ove godine, kompanija AFI Europe-Serbia osvojila je 4 nagrade za svoje projekte u Beogradu u okviru Evropskog konkursa 2019 Award Winners.

  Skyline Belgrade je osvojio dve nagrade u kategorijama za koje je konkurisao – za najbolje arhitektonsko rešenje visoke zgrade (Residental High-rise Architecture) i sam koncept višenamenskog projekta (Mixed-use Development).

  Airport City Belgrade, prvi biznis park u Srbiji, osvojio je nagrade za najbolji projekat u kategoriji arhitekture poslovnog prostora, kao i samog projekta (Office Development-a) u Srbiji. International Property Awards okuplja kompanije koje posluju u svim sektorima imovine i nekretnina, a nagrade su otišle u sve delove sveta – Afriku, Azijski Pacifik, Arabiju, Kanadu, Karibe, Centralnu i Južnu Ameriku, Evropu, Veliku Britaniju i SAD.

  Prijavljene projekte na osnovu dizajna, kvaliteta, usluga, inovacija, originalnosti i održivosti ocenjuje iskusan tim koji čini žiri od 80 stručnjaka iz oblasti nekretnina, a kompanije odabrane kao pobednici pozvane su da prisustvuju manifestaciji i dodeli nagrada.

  Kao takmičenje koja okuplja oštru konkurenciju, ova priznanja za AFI Europe-Serbia, investitora Skyline-a, dokaz su da je reč o izuzetno kvalitetnom projektu, čiji budući stanari mogu da budu sigurni da su pametno investirali novac.

  Kao investitor, kompanija AFI Europe-Serbia je prisutna na domaćem tržištu od 2005. godine, kada je započela izgradnju prvog poslovnog parka Airport City Belgrade, takođe nagrađenog u Londonu. Ove nagrade predstavljaju još jedno priznanje od strane međunarodnih eksperata za nekretnine AFI-jevim projektima u Srbiji i za njihov neosporan doprinos lepšem i modernijem Beogradu.

  Ekskluzivni prodajni predstavnik Skyline Beograd vodeći je konsultant za prodaju nekretnina u Srbiji, CBS International, koji je deo grupe Cushman & Wakefield.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE