Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pranje sudova više nije na listi najomraženijih kućnih poslova

  Čišćenje frižidera, pranje sudova i peglanje neki su od poslova kojima najčešće ne volimo da se bavimo i koji nam skraćuju naše, uvek dragoceno, slobodno vreme. Imajući u vidu izazove i potrebe savremenog domaćinstva, kompanija Miele, nemački proizvođač premijum kućnih aparata, predstavila je mašinu za sudove kojoj je moguće programirati rad, pa čak i automatizovati upotrebu deterdženta za posuđe.

  Miele mašina za sudove nove generacije G7000, prva je na svetu koja samostalno dozira prašak, vodeći računa o zaštiti životne sredine i potrošnji energije. AutoDos, sistem implementiran u ovaj uređaj, u zavisnosti od stepena zaprljanosti posuđa i programa rada, samostalno „odlučuje“ o količini potrebnog praškastog granulata sadržanog u specijalno dizajniranom Miele PowerDisk-u.

  Druga značajna funkcija jeste AutoStart funkcija, a zahvaljujući njoj možete automatizovati pokretanje mašine. Tako prljavi sudovi postaju stvar prošlosti, čak i kada zaboravite da ručno uključite mašinu. U zavisnosti od želja i potreba korisnika moguće je programirati i različita startna vremena – jedno vreme tokom radnih dana, drugo tokom vikenda.

  Modeli G7000 mašine za sudove imaju još jednu sjajnu karakteristiku – mogućnost povezivanja na WiFi. Zbog toga ih je moguće kontrolisati i putem mobilne aplikacije, što korisnicima daje priliku da pokrenu/zaustave proces pranja, aktiviraju određeni program ili pak naruče novi PowerDisk.

  Ipak, preostaje vam još jedan zadatak – ubaciti posuđe. Nadamo se da zbog toga pranje sudova ne ostaje na vašoj listi najomraženijih poslova.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE