Otkrijte nova TRUE MUSIC pakovanja - BALLANTINE’S ‘The Clubs Collection’

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otkrijte nova TRUE MUSIC pakovanja – BALLANTINE’S ‘The Clubs Collection’

  Poklonite deo klupske kulture sa The Clubs kolekcijom, najnovijim izdanjem Ballantine’s-a, koje slavi legendarne klubove elektronske muzike širom sveta od kojih je sve počelo:  Sub Club (Glazgov), The Gärten (Bejrut), Nitsa (Barselona) and Output (Njujork)

  Ljubitelji muzike koji žele da ovekoveče svoje omiljene noćne provode, imaju idealno rešenje sa ‘The Clubs’ kolekcijom, najnovijom limitiranom serijom Ballantine’s True Music kampanje.

  Kreirane u saradnji sa klubovima koji su kreirali elektronsku klupsku scenu, koji su zauzeli stav i napravili promenu daleko izvan svojih granica. Ovi klubovi nalaze se na ovogodišnjim limitiranim serijama Ballantine’s pakovanja, sa upečatljivim dizajnom koji predstavlja njihov jedinstveni duh i snagu True Music priča koje stoje iza njih:

  • Najstariji underground dance klub, Sub Club iz Glazgova
  • Jedinstveni klub Srednjeg istoka, poznat po fantastičnoj muzici, kao i po isto toliko čuvenoj kupoli piramide, The Gärten iz Bejruta
  • Legendarni tehno i house klub Barselone, smešten u starom pozorištu, Nitsa
  • Čuveni house i tehno klub Bruklina, poznato mesto Njujorške klupske scene, koji će mnogo nedostajati klaberima širom sveta, Output

  U čast ovih klubova napravljene su limitirane serije limenki u kojima se nalazi boca Ballantine’s viskija, a koje na sebi imaju dezene karakteristične za svaki klub. Sub Club limenka sadrži prikaze čuvenih crno belih zasenjujućih vrata. Nitsa prikazuje izuzetnu teatralnu kružnu rasvetu kluba, dok je kod Output-a u fokusu eksterijer od betona. Čuvena neonska pirmaida koja obasjava nebo iznad Bejruta prikazana je na The Gärten limenci.

  Jedinstveni dizajn ovih limenki predstavlja pravi kolekcionerski artikal dostupan od sada i širom Srbije za sve ljubitelje elektronske muzike.

  The Clubs kolekcija je deo posvećenosti Ballantine’s brenda u borbi za pravu muziku (True Music), u promociji i napretku muzike od značaja. Ova limitirana serija je deo godišnje edicije True Music izdanja limitiranih serija koje se izrađuju u partnerstvu sa vodećim muzičarima, umetnicima i promoterima iz sveta muzike.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE