NESVAKIDAŠNJI čin - evo koliko košta DUŠEVNI MIR u autobusu GSP-a

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NESVAKIDAŠNJI čin – evo koliko košta DUŠEVNI MIR u autobusu GSP-a

  Beograđani koji se svakodnevno voze gradskim prevozom svedoci su raznih situcija koje se, eufemistički rečeno, kose sa zdravim razumom.

  Od toga da se svi guraju na vratima, a u sredini ima mnogo prostora, preko toga da niko ne otvara prozore i svi se kao anestezirani guše u vrućini i neprijatnim mirisima pa do toga da se ne ustaje starijima, trudnicama, maloj deci.

  Ipak, to su sve pojave koje nisu prijatne ali na koje smo se, hteli ili ne hteli, navikli.

  Međutim, jutrošnji događaj na liniji 31, svakako je jedan od najoriginalnijih i najšmekerskijih načina za kupovinu duševnog mira, toliko neophodnog, u autobusu GSP-a.

  Vinovnici te situacije bili su starija gospođa koja žargonski rečeno, „nije zatvarala usta“, i mlađi muškarac koji je u jednom momentu izvadio novčanicu od 2.000 dinara i rekao joj: „Evo Vam novac, molim Vas izađite iz autobusa i uzmite taksi“.

  U tom trenutku se autobusom prolomio muk u iščekivanju šta će se dogoditi. Gospođa je za trenutak razmišljala a onda uzela novčanicu i rekla: „Ali zatvorila su mi se vrata, kako sad da izađem?“.

  Usledio je odgovor: „Baš me briga, dao sam Vam 2.000 dinara, sad ćutite“.

  Izašla je na sledećoj stanici, sa 2.000 dinara više u džepu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  • JOVANA

   У БЕОГРАДУ ИМА НАЈМАЊЕ ПРАВИХ БЕОГРАЂАНА, ЈЕР СЕ ТУ СЈАТИО И ''КУРТА И МУРТА'''.... СВЕ ОВО ГОВОРИ НАЈВИШЕ О НАМА, КАКВА СМО ДРЖАВА. КУЛТУРА И ВАСПИТАЊЕ ЈЕ НЕШТО ШТО СЕ СТИЧЕ НЕ САМО У ПОРОДИЦИ НЕГО И У ИНСТИТУЦИЈАМА.ДУБОКО СМО ПОТОНУЛИ И ЗАТИ И ИМАМО ВЛАСТ И ДРЖАВУ КАКВУ ЗАСЛУЖУЈЕМО. ПОРУКА МЛАЂЕМ МУШКАРЦУ ЈЕ ДА БЕЖИ ИЗ ОВЕ ЗЕМЛЈЕ ДОК МОЖЕ.

   • Некултурни небеограђанин

    Мислите ли да су у овој земљи само Београђани културни? То довољно говори о Вама.

  • JOVANA

   ЗА ПИСМЕНЕ РЕЧ ЈЕ О ПРЕВОЗУ ЖИТЕЉА БЕОГРАДА У ГСП-У У БЕОГРАДУ. ЖАО МИ ЈЕ ШТО СЕ ДОТИЧНИ ''НЕКУЛТУРНИ НЕБЕОГРАЂАНИН'', КОЈИ НИЈЕ МОГАО ДА ПРОЧИТА, ИЛИ СХВАТИ ТЕКСТ/Izvor: BIZLife/, ОСЕТИО ПРОЗВАНИМ И ПОГОЂЕНИМ...

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE