Navukla BES javnosti: Teška STOTINE MILIONA evra, a traži POMOĆ države

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Navukla BES javnosti: Teška STOTINE MILIONA evra, a traži POMOĆ države

  Viktorija Bekam je obavestila 30 zaposlenih u svojoj modnoj kompaniji da će im smanjiti plate u skladu s procedurom vlade u Velikoj Britaniji, za saniranje posledica pandemije koronavirusa. Viktorija je time navukla bes javnosti.

  Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija imaju imovinu vrednu najmanje 380 miliona evra, a Viktorija ima kolekciju torbi u vrednosti od 1,5 miliona funti (1,7 miliona evra).

  Njeni troškovi ne prolaze nezapaženo, još postoje oni koji se sećaju rođendana od 100.000 funti (114.000 evra) koji je organizovala porodica.

  S ličnim bogatstvom od 335 miliona funti (ili 380 miliona evra), mnogi smatraju da je nedopušteno tražiti državnu pomoć.

  Ali drugačije misli Viktorija koja se, kako pišu britanski mediji, nekim prijateljima požalila “na nepravedne kritike koje su joj upućene zbog nečega što rade mnoge druge kompanije”.

  Novinar i voditelj Pirs Morgan je opovrgao tvrdnju Viktorije da njena firma trpi gubitke zbog epidemije i rekao da Viktorijin modni posao u zadnjih nekoliko godina trpi gubitke.

  Izvor: CdM

  Foto: YouTube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE