N1: Opljačkan sef beogradske policije, nestalo više od 80.000 EUR

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  N1: Opljačkan sef beogradske policije, nestalo više od 80.000 EUR

  Kako N1 saznaje, iz sedišta beogradske policije nedavno je nestalo više od 80 hiljada evra.

  Prema podacima N1, pre desetak dana, nadležni su, tokom provere, primetili da iz jednog od sefova u PU za Grad Beograd nedostaje veća količina deviza, oduzetih od osumnjičenih tokom hapšenja.

  Odmah je kontaktiran i Sektor unutrašnje kontrole MUP-a Srbije, pošto pristup sefovima imaju samo pojedini zaposleni u toj policijskoj zgradi. Istraga o nestanku više od 80 hiljada evra je u toku.

  U MUP-u Srbije za Televiziju N1 su potvrdili ova saznanja i rekli da je nakon kontrole čuvanja i postupanja sa oduzetim predmetima u krivičnom ili prekršajnom postupku, koju je sprovela Policijska uprava za Grad Beograd, utvrđeno da u kasi Uprave kriminalističke policije nedostaje 88.700 evra, koji su oduzeti u toku pretkrivičnog postupka.

  Komisija koja je izvršila kontrolu je o svemu sačinila zapisnik, nakon čega je obavešten i Sektor unutrašnje kontrole MUP-a Srbije. Pripadnici SUK-a su, po nalogu nadležnog tužilaštva, obavili razgovore sa više policijskih službenika koji su imali kontakt sa navedenim novcem ili metalnom kasom u kojoj je čuvan.

  O svemu je dostavljen izveštaj nadležnom tužilaštvu.

  Izvor: N1

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • Mučenik

   Iz sefa policije u Beogradu nestalo skoro 90.000 evra. Kako li se dopmogao do tih para šarlatan Đilas? Ko ima neka ima još. Odgovoriće ministar. Njemu narod veruje, kao što veruje Vladi i ΛV, ako zanemari bajkolaži i hvalospevi taj isti ojađeni narod. Sve će to dobrovoljno da nadoknade penzioneri, oni su navikli na otimanje penzije punih četiri godine.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE