Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ‘Market Shaker Award 2019’ za vertikalnu i karticu sa mirisom Addiko banke

  Addiko banka je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila ‘Market Shaker Award 2019’ nagradu za poseban doprinos razvoju i promociji bezgotovinskog plaćanja u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, zahvaljujući prvoj vertikalnoj kartici sa mirisom crvenog voća koji asocira na boju banke. Na globalnom nivou Mastercard® je 2019. godine dodelio samo devet priznanja za poseban doprinos.

  Beskontaktna kartica Addiko banke, originalnog vertikalnog dizajna i uz posebne karakteristike mirisne kartice, uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti, poput najvišeg nivoa bezbednosti prilikom plaćanja na internetu putem „Sigurne kupovine Addiko karticama“. U pitanju je debitna kartica koja je na raspolaganju svim redovnim klijentima banke.

  „Izuzetno smo ponosni na ‘Market Shaker Award 2019’ nagradu za prvu vertikalnu i mirisnu karticu koju je upravo Addiko banka predstavila na regionalnom tržištu. Ovo je poslednje u nizu međunarodnih priznanja za inovativnost i kvalitetno poslovanje, a posebno nam je drago zbog činjenice da se radi o samo jednom od devet takvih priznanja na svetskom nivou“, izjavila je Marija Bauer, direktor Kartičnog poslovanje Addiko Grupe.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE