Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kuvanje na pari – zdrava i brza priprema obroka

  Nedostatak vremena za kuvanje i činjenica da ne moraju svi ukućani nužno voleti baš sve što napravite, dodatno komplikuju pripremu porodičnih obroka. Ugoditi svima neretko je ili nemoguća misija, ili poduhvat koja vas satima zadržava u kuhinji. Metod pripreme hrane uz koji će sve biti jednostavnije i ukusnije jeste priprema na pari.

  Ovaj način smatra se najzdravijim jer se tokom termičke obrade ne gube značajni nutritijenti. Najviše mogućnosti i najbolje rezultate daće priprema u parnim rernama. Među ovim uređajima svojim kvalitetom i inovativnošću ističu se kombinovane parne rerne nemačkog proizvođača premijum kućnih uređaja, brenda Miele. Tako je, uz najnovije uređaje Miele Generacije 7000, primera radi, za jednostavnu i nekomplikovanu pripremu kompletnih obroka na raspolaganju specijalni program Mix&Match. Pomoću njega možete da podgrevate već kuvane namirnice ili da od svežih namirnica sastavite obrok u porcijama. Takođe, prilikom pripreme možete da birate između hrskavog, rumenog rezultata pečenja ili nežnog pečenja obroka sa sočnom površinom tako da ona dodatno ne porumeni.

  Program Priprema menija omogućiće vam da pripremite više stvari istovremeno. Uređaj će vam sam reći kako. Naime, potrebno je da na displeju Miele kombinovane parne rerne označite vrste namirnica koje ćete koristiti, a potom sledite uputstva. Kombinovana parna rerna određuje koji sastojak treba staviti u kom trenutku i informiše vas zvučnim signalom. Sve komponente se pripremaju na 100 °C i spremne su u isto vreme za serviranje.

  Dodatna pogodnost kuvanja na pari jeste i to što u parnoj rerni ništa ne može da zagori ili prekipi. Ovo znači da se možete opustiti, jer će se po isteku vremena  kuvanja Miele kombinovana parna rerna automatski isključiti.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE