Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Peglanje-vesa

  Kako da peglanje postane brz i lak kućni posao?

  Peglanje i slaganje veša spadaju u najzamornije, čak i najteže kućne poslove. Istraživanja su pokazala da se u Evropi, samo na peglanje, prosečno mesečno potroši oko tri sata, što je oko jedan i po dan godišnje. Ipak, postoji kvalitetno rešenje koje će Vam pomoći da saznate kako da manje vremena trošite na peglanje, a više na život.

  Da li ste se ikada zapitali koliko vremena potrošite obavljajući kućne poslove u toku jednog dana, meseca ili godine?

  Ukoliko bismo manje vremena trošili na kućne poslove, više bismo vremena imali za trenutke koji nam život čine kvalitetnijim. Peglanje i slaganje veša su poslovi koji opterećuju i oduzimaju gotovo najviše vremena.

  Prosečna Evropljanka do punoletstva svoje dece potroši čak pet meseci života na peglanje

  Istraživanja Ekostata pokazala su da prosečnoj domaćici, majci, samo poslovi peglanja i slaganja veša oduzmu čak pet meseci do momenta dok deca ne napune 18 godina. Za to vreme uspeva da opegla i složi čak 1.248 kvadratnih metara veša svojih ukućana.  Koliko je to zamoran posao govori i činjenica da jedna trećina Britanki najčešće upošljava nekog ko umesto njih obavlja poslove peglanja, a da svaka peta deci kupuje odeću i školske uniforme koje ne zahtevaju peglanje. Sve je to pod izgovorom uštede vremena. Rekli bismo da nas peglanje opretećuje više nego što smo i sami svesni toga.

  Peglanje 15kg veša ručnom peglom u proseku traje 4h

  Iskustva su pokazala da prosečna četvoročlana porodica nedeljno opere oko 20 kilograma veša. Nakon pranja potrebno je opeglati oko 15 kilograma od te gomile. Vredni istraživači su čak izračunali da je za peglanje takve gomile ručnom peglom potrebno oko četiri sata vremena.

  Tabela prosečno utrošenog vremena za peglanje ručnom peglom po pojedinačnoj stvari izgleda ovako:

  • Košulja – 7 i po minuta
  • Majica kratkih rukava – 2 minuta i 20 sekundi
  • Donji deo trenerke – 3 minuta i 20 sekundi
  • Gornji deo trenerke 4 minuta i 20 sekundi
  • Navlaka za krevet (dvostruka) 130x180cm – 15 minuta
  • Prekrivač za krevet (dvostruki) 150x220cm – 14 minuta
  • Jastučnica – 2 minuta i 55 sekundi
  • 3 peškira 80cm – 5 minuta i 10 sekundi
  • Okrugli stolnjak (prečnik 84 cm) – 2 minuta i 55 sekundi
  • Kecelja (radni mantil) – 7 minuta i 40 sekundi
  • Zavesa 300x240cm – 20 minuta

  Za navedenu prosečnu gomilu veša, koja je predstavljena u tabeli iznad, biće nam potrebno gotovo 90 minuta vremena za peglanje ručnom peglom. Oni iskusniji mogu obaviti za par minuta manje, ali je svakako u pitanju dosta vremena, koje bismo mogli kvalitetnije da iskoristimo.

  Kako da uštedimo vreme, a da peglanje postane uživanje?

  Postoji vrlo jednostavan način koji nam pomaže da uštedimo i tri četvrtine vremena koje trošimo na peglanje klasičnom ručnom peglom. Reč je o Rollman mašini za peglanje veša, za koju možemo reći skoro da pegla umesto Vas. Izuzetno je lako, brzo i precizno peglanje. Istovremeno je i vrlo udobno, jer Vam omogućava peglanje u sedećem položaju. Rollman je kreiran kako bi pružio komfornu upotrebu, s posebnim fokusom na zdravstvene aspekte.

  Rollman mašina za peglanje omogućiće Vam:

  – ergonomski položaj ili sedenje tokom peglanja

  – pravilan položaj kičme i donjeg dela leđa

  – peglanje bez opterećenja za noge

  – peglanje bez fizičkog napora i naprezanja

  Rollman mašina za peglanje poseduje brojne pogodnosti. Jedna od najznačajnijih je to što omogućava da se za samo 60 sekundi ispegla do čak 10 odevnih predmeta i drugog kućnog veša.

  Rollman mašina za peglanje

  Rollman mašina za peglanje štedi Vaše vreme

  Rollman štedi zdravlje, električnu energiju i prostor, budući da sklopljena zauzima samo 0,26 kvadratnih metara vašeg životnog ili radnog prostora. Ova fenomenalna mašina uštedeće Vam minimum 45 minuta na svaki sat peglanja koji biste potrošili peglajući ručnom peglom.

  Podaci o utrošku vremena peglanja Rollman mašinom za peglanje izgledaju ovako:

  • Košulja – 3 minuta i 10 sekundi
  • Majica kratkih rukava – 28 sekundi
  • Donji deo trenerke – 1 minut i 10 sekundi
  • Gornji deo trenerke – 3 minuta i 10 sekundi
  • Navlaka za krevet (dvostruka) 130x180cm – 3 minuta i 30 sekundi
  • Prekrivač za krevet (dvostruki) 150x220cm – 3 minuta i 20 sekundi
  • Jastučnica – 22 sekunde
  • 3 peškira 80cm – 40 sekundi
  • Okrugli stolnjak (prečnik 84 cm) – 25 sekund
  • Kecelja (radni mantil) – 2 minuta i 40 sekundi
  • Zavesa 300x240cm – 2 minuta i 30 sekundi

  U poređenju sa prethodnom tabelom i rezultatima utroška vremena na peglanje veša ručnom peglom, podaci o utrošku vremena peglanja Rollman mašinom za peglanje deluju impresivno.

  Ista količina veša opeglana ručnom peglom traje najmanje 1h, dok bi peglanje Rollman mašinom za peglanje trajalo oko 22 minuta.

  Rollman – brzo, lako i udobno peglanje

  Možemo zaključiti da Rollman mašina za peglanje predstavlja savremenu definiciju brzog, lakog i udobnog peglanja. Ona podiže iskustvo peglanja na potpuno novi nivo zahvaljujući unapređenim funkcionalnostima i modernom dizajnu. Bezbedna je za korišćenje, pokretljiva i lako sklopiva, zahteva mali prostor za skladištenje. Brzo i lako pegla i najzahtevnije dugačke tkanine. Izuzetno je pogodna za kućne potrebe, kao i za svaki ugostiteljski objekat, hotel, hostel, servis za hemijsko čišćenje, apartmane, restorane i sve slične uslužne delatnosti koje svakodnevno iziskuju peglanje velikih količina veša. Ukratko, uređaj koji je po svojoj nameni apsolutno multifunkcionalan.

  Jednostavno – Sedite, opustite se i uživajte u umetnosti peglanja.

  U videu u nastavku možete da pogledate sve prednosti koje nudi ova sjajna mašina. Bićete u prilici da vidite kako se mašina koristi, na koji način funkcioniše i kako jedna naporna kućna aktivnost postaje pravo uživanje, a Vaš život jednostavniji, bez stresa i nervoze.
  Rollman mašinu za peglanje možete pogledati i kupiti u izložbenom salonu u ulici Kneza Mihaila 9 u Beogradu, kupiti online na sajtu www.rollman.rs ili jednostavno poručiti telefonom na broj 062/259-788.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE