I jedan SRBIN među potencijalnim MILIJARDERIMA Istočne Evrope

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  I jedan SRBIN među potencijalnim MILIJARDERIMA Istočne Evrope

  Da li su zemlje bivšeg “Istočnog bloka” konačno pronašle svoj put ka globalnom biznisu?

  Ovim pitanjem portal Slavorum počinje svoju kratku priču o četiri najperspektivnija preduzetnika sa naših prostora, koji bi, prema dosadašnjem tempu svog poslovnog razvoja, mogli da postanu milijarderi.

  Među najperspektivnijim preduzetnicima i kreatorima sutrašnjice ne manjka ni onih sa slovenskim poreklom. Njihovo poslovanje uvek je na putu prema gore, prenosi Poslovni dnevnik.

  Milutinović (Foto: YouTube)

  Osnivač Nordeusa Branko Milutinović našao se na listi najuspešnijih mladih preduzetnika i budućih milijardera na području istočne Evrope koju je objavio Slavorum.

  Njegova kompanija za razvoj mobilnih igara važi za jednu od najbrže rastućih u Evropi. Bivši Majkrosoftovac, Milutinović je, osim po inovacijama, poznat i po humanitarnom radu širom Srbije.

  Na listi četiri najuspešnija slovenska preduzetnika našao se osnivač Rimac Automobila, Mate Rimac,kao i Bugarin Konstantin Rangelov, koji svojom kompanijom Dronamic omogućava vazdušni prevoz proizvoda do 350 kilograma u kratkom vremenskom periodu.

  Rimac (Foto: screenshot)

  Poslednji na listi je Rostislav Knap iz Poljske, koji je kao veliki stručnjak u finansijama i biznisu pokrenuo CallPage, onlajn servis koji prati ponašanje i aktivnosti korisnika na internet stranicama.

  Prema pisanju Slavoruma, njihova kreativnost ih je održala u samom vrhu biznisa kojim se bave i mogli bi postati veliki globalni “igrači”.

  Izvor: Poslovni dnevnik, BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE