Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Filmovi na AMC kanalu za potpuno uživanje tokom praznika

  Za pravo opuštanje tokom praznika, AMC kanal je pripremio filmove u kojima će uživati cela porodica, od najmlađih do najstarijih.

  Praznični program počinje filmom Christmas with the Kranks u ponedeljak 23. decembra u 18:55. Luter (Tim Allen) i Nora (Jamie Lee Curtis) donose odluku da bar jedne godine za Božić, umesto da potroše novac na poklone i ukrase, odu na krstarenje Karibima. Ubrzo shvataju da njihova ideja i nije tako lako izvodljiva.

  U utorak 24. decembra preporučujemo vam dva filma. Prvi na rasporedu je Kate and Leopold u 18:20. Da ljubav ne poznaje granice – nekad čak ni vremenske, uverite se dok gledate jedan od najromantičnijih filmova. Kejt Mekej, koju igra Meg Rayan, je devojka koja se trudi da izgradi karijeru u svetu korporacija. Njen bivši momak Stjuart, fizičar amater, živi na spratu iznad nje i uspeva da pronađe portal za putovanje kroz vreme, zahvaljujući čemu dospeva u daleku prošlost, gde sreće Leopolda, koji ga prati u povratku i tako dospeva u 20. vek.

  Istog dana u terminu od 20:15 emitovaće se How the Grinch stole Christmas. Stanovnici gradića Who odbacili su Grincha dok je bio dete zbog njegove zlobe. Nakon toga, on se povukao u pećinu i zamrzeo ljude, što naročito dolazi do izražaja u vreme Božića, kada su svi srećni, opušteni i međusobno se daruju.

  Fimovi idealni za gledanje sa celom porodicom Spy Kids i Spy Kids 2 prikazivaće se 25. decembra u 19 časova i 26. decembra  u 18:40. Američka špijunska avanturistička serija prati dogodovštine dvoje dece koji su umešani u špijunažu svojih roditelja. Ostali članovi  porodice su takođe špijuni, uključujući i otuđenog ujaka, bake i dedu.

  Finding Neverland istinitu priču o Jamesu Matthewu Barrieu, možete pogledati 27. decembra u 18:50. Ovo je film o prijateljstvu poznatog pisca sa porodicom koja ga je inspirisala da napiše Petra Pana.

  Urnebesna akciona komedija K9 sa Jamesom Belushiem u ulozi nekonvencionalnog policajca iz odeljenja za borbu protiv narkotika, koji se udružuje sa policijskim psom, biće prikazana 26. decembra u terminu 20:20.

  Preporuka je i da se ovog decembra podsetite kultnog filma u kom glavnu ulogu igra Uma Thurman – Kill Bill, a oba dela su na programu 25. i 26. decembra od 22:00.

  Novu godinu možete dočekati uz maraton Scary Movie filmova. Sva tri dela – Scary Movie, Scary Movie 2,  Scary Movie 3 na programu su 31.decembra od 22 časa.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE