Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Delta DMD dobitnik DIAGEO nagrada

  Delta DMD dobitnik je čak 2 od 4 Diageo nagrade koje se se dodeljuju za partnere u klasteru​ Evropskih partnerskih tržišta (EPM – Europe Partners Market). Na ovogodišnjoj Diageo konferenciji, održanoj u Bukureštu od 17-18. septembra 2019. zvanični uvoznik i distributer Diageo portfolija za tržište Srbije i Crne Gore, osvojio je „Excellence in premium core“ nagradu koja se dodeljuje za aktivnosti za brend Johnnie Walker, dok je nagrada za „Excellence in Net Revenue Management“ takođe otišla u ruke Delta DMD za aktivnosti sa ciljem povećanja tržišnog učešća bez korekcije cene za brend Johnnie Walker.

   

  Kategorija „Excellence in Premium Core“ predstavlja najprestižniju kategoriju nagrada gde Diageo partneri i distributeri, nominuju svoje najuspešnije kampanje za brendove Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Captain Morgan and J&B. Godišnja Diageo konferencija po tradiciji okuplja sva partnerska tržišta Evrope.

  Pored ove dve nagrade, kompanija je ponosni nosilac i Svetske nagrade za najbolju festivalsku aktivaciju na svetu, dobijene u junu mesecu na godišnjoj svetskoj Diageo dodeli nagrada. Ovo je ujedno i prvi put da je bilo koja zemlja iz EPM klastera ikada osvojila prvo mesto!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE