Da li je vaš HOROSKOPSKI ZNAK među NAJKREATIVNIJIM?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da li je vaš HOROSKOPSKI ZNAK među NAJKREATIVNIJIM?

  Svaki horoskopski znak svoju kreativnost izražava na jedinstven način – kroz pisanje, slikanje, kuvanje, a nekim horoskopskim znacima ovo pak nije jača strana. Astrologija nam pomaže da shvatimo motivaciju kreativnog izražavanja u zavisnosti od horoskopskog znaka. Iako su emotivna i psihička energija pokretači svih kreativnih procesa, svaki znak ima specifičan pristup, razlog i način izražavanja.

  Ovo su neki od znakova koji imaju umetnički dar i znaju kako da ispolje svoju kreativnost:

  Ovan:

  U svakoj životnoj situaciji ima potrebu da izrazi svoju ličnost. Njihova motivacija kreativnog stvaranja je izražavanje vlastitih vrlina, posebnosti, sopstvenih vizija. Ovaj pripadnih vatrenih znakova voli pokret, tako da je ovan uspešan u svim vrstama plesa i sporta.

  Ribe:

  Ovaj znak živi u svom svetu i ima sklonosti da idealizuje svet oko sebe. Ono što je karakteristično za njih jeste da su veliki vizionari. Ribe su uspešni fotografi, jer nepogrešivom intuicijom pronalaze pravi motiv u pravom trenutku.

  Rak:

  Rakovi odlično crtaju i slikaju. Slikanjem rak izbacuje snažne emotivne naboje koje skriva u dubinama svog unutrašnjeg svtea, a često je sklon i provociranju. Kroz sopstvenu kreativnost rak postavlja začkoljice, teška pitanja i istražuje tabu teme.

  Vaga:

  Vage svoju kreativnost izražavaju kroz ideje. Osetljive su na lepotu u svemu što stvaraju. Vage su prave diplomate i vrlo su komunikativne, pa svoju kreativnost često izražavaju rečima. Pisanjem poezije i proze najlakše mogu preneti svoje ideje svetu.

  Vodolija:

  Vodolije su originalne i sklone svemu što je avangardno. Uživaju u organizovanju književnih večeri i izložbi. Ovaj horoskopski znak je vrlo društven, pa njihova kreativnost dolazi do izražaja u organizaciji različitih društvenih događaja.

  Izvor: BIZLife/Strani mediji/Sensa.hr

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE