Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Bred Pit maskota prve američke Strejt parade

  Amerikanci će u avgustu dobiti prvu paradu heteroseksualaca nakon što se grupa aktivista iz Bostona uspešno izborila za održavanje tog događaja.

  Iako su naišli na nekoliko prepreka, organizator „Strejt parade“ Mark Sahadi najavio je na Fejsbuku da je nakon podnošenja žalbe zbog diskriminacije, grad Boston „shvatio da će izgubiti parnice“ i dao je dozvolu za održavanje parade.

  „Imaćemo zatvorenu ulicu za nas. Ovo je naša šansa da imamo patriotsku paradu u Bostonu dok slavimo paradu heteroseksualaca“, napisao je Sahadi.

  Parada heteroseksualaca u Bostonu planirana je za 31. avgust ove godine. Ovim događajem, poručuju organizatori, slaviće se heteroseksualnost, ljubav prema suprotnom spolu.

  Organizatori Strejt Prajda dizajnirali su i svoju zastavu i označili Breda Pita kao svoju maskotu.

  „Želimo toleranciju i želimo toleranciju za sve, ne samo za LGBTIQ populaciju“, rekao je jedan od organizatora.

  U Bostonu se svake godine organizuje parada na kojoj se slave različitost i prihvatanje LGBTIQ zajednice, a sada će slaviti i heteroseksualnost, prenose američki mediji.

  Masačusets, u kojem je smešten Boston, prva je država koja je legalizovala istospolne brakove 2004. godine. U Bostonu je sklopljen i prvi istopolni brak u Sjedinjenim Američkim Državama.

  Izvor: N1

  Foto: YouTube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE