Ako uzmete keš kredit u Addiko banci, čeka vas pametni telefon

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ako uzmete keš kredit u Addiko banci, čeka vas pametni telefon

  Addiko banka, kao jedan od predvodnika inovacija na bankarskom tržištu, prvi put u Srbiji predstavlja akciju “Red Friday”. Ovog petka, 25. oktobra, one klijente banke koji uzmu keš kredit u iznosu većem od 600.000 dinara čeka pametni telefon.

  Red Friday predstavlja novinu na bankarskom tržištu Srbije i čini naše kreditne proizvode još atraktivnijim. Prateći nastojanje da izađemo u susret potrebama klijenata, ovim putem želimo da pokažemo da to zaista i mislimo”, izjavio je Nebojša Pantelić, član Izvršnog odbora Addiko banke.

  “Već smo prepoznati prema kvalitetu korisničkog iskustva, kao i kada su u pitanju naše m-banking i e-banking aplikacije. Novi klijenti će odmah imati mogućnost da se u to uvere, ako preuzmu naše aplikacije na telefonu koji ih čeka nakon uzimanja kredita. Na taj način će sebi dodatno olakšati svakodnevno upravljanje svojim novcem”, rekao je Nebojša Pantelić.

  U okviru akcije “Red Friday”, 25. oktobra u svakoj ekspozituri Addiko banke pametni telefon je spreman za klijenta koji uzme gotovinski kredit u iznosu većem od 600.000 dinara. Ukoliko je u pitanju postojeći klijent, trebalo bi da se refinansira obaveza uz dodatni keš u iznosu preko 600 hiljada dinara.

  Naravno, sve to se može obaviti za manje od 30 minuta. Odobren u najkraćem roku i uz minimalnu dokumentaciju, Addiko kredit “2 u 1” je dinarski gotovinski kredit, u okviru koga možete i da refinansirate deo obaveza.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Komentari

  • Vaska

   dali mogu uzeti kes kredit do 500000 hiljada dinara zaposlena sam na neodredjeno vreme u Kaizer u smederevu

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE