Maša Radojević, Vino Hangar

TASTY TALKS & Vino Hangar: Vino i druženje u Hangaru

„Vino Hangar” postalo je mesto gde se ljubitelji vina osećaju kao kod kuće. Maša Radojević, osnivačica i direktorka bara, ističe da je ideja bila jednostavna: stvoriti kutak za opuštanje, druženje i uživanje u vrhunskim vinima. Pričali smo sa Mašom na Tasty Talks događaju u Hangar Food Marketu. 

„Ljudi ovde dolaze da naprave pauzu od haosa i gužve, da se druže i opuste uz dobro piće i nešto za zalogaj. Najviše od svega, ovde se ljudi spajaju i uživaju”, kaže Maša.

Maša Radojević, Vino Hangar

Maša Radojević, Foto: Stefan Jovanović

Koncept vinskog bara u okviru food marketa nosi posebnu energiju – spaja gastronomske užitke i društvene trenutke. Posetioci mogu da probaju hranu različitih restorana, kombinuju je s vinima po svom izboru i tako stvore potpuno iskustvo.

„Sviđa mi se što ovakav koncept postoji svuda po svetu, a nedostajao je u Beogradu. Zbog energije koju ceo Hangar Food Market poseduje, baš ovde sam videla svoj vinski bar i prostor gde će ljudi moći da uživaju”, dodaje ona.

Prostor je uređen tako da svaka čaša vina ima svoje mesto, a centralni sto stvara osećaj zajedništva, bliskosti i kućne topline. Ovo je mesto gde se poslovni sastanci pretvaraju u opuštene razgovore, gde se prijatelji okupljaju posle posla, a parovi pronalaze svoj kutak za prvi dejt. Ljudi dolaze ne samo zbog vina već i zbog celokupnog iskustva – druženja, smeha i malih trenutaka koji ostaju urezani u sećanju.

„Ljudi se ovde spajaju i druže, veliki je izbor hrane i pića. Cilj nam je da se ljudi opuste, da naprave predah od gužve i da popiju dobro vino”, objašnjava Maša Radojević.

Ona ističe da Hangar Food Market značajno obogaćuje kulinarsku scenu Beograda, pre svega time što uvodi koncept koji do sada nije bio prisutan u ovom delu grada, okupljajući različite kuhinje, stilove i gastronomska iskustva i stvarajući potpuno nov način izlaska i uživanja u hrani.

„Ljudi nisu navikli na ovakav koncept – ovo je nešto novo, pravo mesto gde mogu da probaju hranu iz različitih restorana i da popiju dobro piće”, zaključuje za BIZLife. 

Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temamaPRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

Izvor: BIZLife Magazin

Foto: Stefan Jovanović

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium.rs | Copyright © 2025. bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE