Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Austrijska delegacija u poseti JAF-u

    Ambasador Republike Austrije N.E. Nikolaus Luterotija i komercijalne savetnice ambasade Austrije Erike Teoman-Bremen, zajedno sa Majklom Dobersbergerom, zamenikom šefa Advantage Austria poseili su kompaniju JAF Srbija u Novoj Pazovi.

    Prilikom te posete, Markus Šnedl, šef odeljnja za elekstronsku trgovinu i menadžer zadužen za Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, održao je kratku prezentaciju, iznevši najznačajnije činjenice vezane za rast i razvoj celokupne JAF Grupe. Sa vama ovom prilikom delimo samo neke od njih. JAF Grupa danas posluje u 58 poslovnica u 18 zemalja i predstavlja jednog od vodećih trgovaca drvetom i pločastim materijalima u Centralnoj Evropi. Više od 75. godina postojanja govori o kontinuiranom radu na unapređivanju našeg prodajnog asortimana, unapređivanju tehnologije naših obradno-uslužnih centara, kao  i programa obuke za zaposlene u JAF Grupi.

    Na tržištu Srbije poslujemo od 2008. godine i od tada smo postepeno radili na unapređivanju našeg prodajnog asortimana. Prvi konkretniji korak na tu temu ostvaren je 2013. godine kupovinom još jedne hale i na taj način proširujući svoje skladišne kapacitete na oko 4.000 m2. Uz to naš obradno-uslužni  centar koji čine usluge krojenja i spajanja furnira, kao i presovanje furnira, sa kupovinom nove hale u svoje usluge uvrštava i sečenje po meri, kantovanje i CNC obradu pločastih materijala od drveta.

     

    2019. godine otvaramo Showroom na Novom Beogradu i na taj način se približavamo najznačajnijim saradnicima i kupcima, vođeni željom da naše odnose učvrstimo i otvorimo mogućnosti za saradnje sa potencijalnim klijentima i kupcima.

    2020. godine naš obradno-uslužni centar dobija pojačanje u vidu još jednog raskrajača. Stalnim unapređenjem naših usluga negujemo odnos poverenja koji imamo sa dugogodišnjim kupcima i saradnicima.

    2021. renovirali smo Showroom u Novoj Pazovi i sa velikim zadovoljstvom dočekali delegaciju Austrijske Ambasade i Advantage Asutria, uz naše najznačajnije kupce i saradnike. Takođe, jedna od najznačajnijih stvari u tekućoj godini jeste ulazak u proces dualnog obrazovanja, uz veliku podršku Advantage Austria. Radujemo da ćemo moći da prenesemo znanje na buduće generacije, dajući um mogućnost da svoje prve korake naprave u našoj kompaniji.

    Izvor: BIZLife

    Foto: JAF

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE