Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    APR ponovo upozorava: Uplatnice za PrivredniRegistar.rs nemaju veze sa APR

    Agencija za privredne registre ponovo je upozorila građane da koverte sa uplatnicom za „upis promene u Privredni Registar“ ne potiču od Agencije, već da je u pitanju komercijalna ponuda koja nema nikakve veze sa ovim državnim organom, niti sa Registrom privrednih subjekata koji se vodi u Agenciji, u skladu sa zakonom.

    APR-u se obratio veliki broj građana koji su primili koverte sa uplatnicama na kojima je odštampan iznos od 4.500 dinara, uz obaveštenje da će naknada za upis u „Privredni-registar.rs” biti uvećana na iznos od 15.000 dinara, ukoliko se uplata ne izvrši do 12. oktobra 2020. godine.

    Primaoci ovih dopisa nemaju nikakvu zakonsku obavezu registracije na ovom portalu, jer je u pitanju ponuda koja ima isključivo komercijalnu svrhu oglašavanja za račun privrednog društva „Digitalna platforma d.o.o. Beograd- Novi Beograd”, koje je osnovano 14. februara 2020. godine i registrovano za delatnost istraživanja tržišta i ispitivanje javnog mnjenja, navodi APR.

    Podsetimo, prošle godine APR je reagovao povodom identične situacije gde su građani dobijali koverte sa istim sadržajem koje ne potiču od Agencije za privredne registre.

    Izvor: BIZLife

    Foto: Pixabay

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE