Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Igre gladi“ trijumfovale na dodeli MTV nagrada

    Film „Igre gladi“ trijumfovao je na dodeli filmskih nagrada MTV koja je održana sinoć u Los Anđelesu.
     
    Ostvarenje Garija Rosa, o tinejdžerki koja se bori da preživi u igri na smrt, osvojilo je četiri nagrade, među kojima za najbolju mušku i žensku ulogu koje su otišle glavnim glumcima, Dženifer Lorens i Dšosu Hačersonu.
     
    Nagradu za najbolji film, koju svojim onlajn glasovima dodeljuje publika, poneo je film „Sumrak Saga: Praskozorje prvi deo“.
     
    Dženifer Aniston je dobila nagradu za najboljeg negativca za ulogu u filmu „Grozni šefovi“, dok su zvezde „Sumraka“ Kristen Stjuart i Robert Patinson osvojili po četvrti put za redom nagradu za najbolji poljubac.
     
    Domaćin svečanosti bio je Rasel Brand koji je tokom večeri zbijao šale na račun mnogih zvezda poput Džastina Bibera, Čarlija Šina, Džona Travolte, Kanje Vesta, a naročito se okomio na Majkla Fasbendera zbog njegove uloge zavisnika od seksa u filmu „Sram“.
    Britanski komičar se posebno zahvalio rijaliti zvezdi Kim Kardašijan što je svojim brzopoteznim razvodom skinula pritisak medija sa njegovog razvoda od pevačice Kejti Peri, s kojom je bio svega 14 meseci u braku.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE