Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Preduzetnički duh Silikonske doline u Beogradu

    U Beogradu počinje sa radom Founder Institut najveći centar za osnivanje biznisa na svetu, sa dokazano odličnim programom treninga za osnivače biznisa i preduzetnike, koji je nastao na osnovu uspešnih preduzetničkih poduhvata iz Silikonske doline.

    Trening-program po kome je Institut poznat počinje 22. decembra, i sastoji se od radionica koje se održavaju jednom nedeljno u večernjim satima i nedeljnih zadataka koje možete raditi od kuće, tako da nije potrebno da napuštate redovan posao ili druge obaveze. Idealan je za sve koji razmišljaju da osnuju kompaniju ili imaju inovaciju za svetsko tržište kao što su eksperti, inovatori, korporativni stručnjaci, postdiplomci, startapi i drugi.

    Preko 85 posto kompanija koje su osnovane kroz ovaj trening posluje uspešno širom sveta. Za samo pet godina u Founder Institute-u je osnovano preko 1800 kompanija u više od 100 gradova iz 58 zemalja. Vrednost njihovog portfolija se procenjuje na 12 milijardi dolara. Za ovaj uspeh zaslužna je i mreža od preko 4500 mentora kojoj su se već pridružili i najuspešniji preduzetnici iz Srbije.
    Rok za upis na prvi semestar ističe uskoro. Imate još samo dva dana da se prijavite jer poslednji dan za prijavu je 12. Decembar. Kotizacija za trening iznosi 400 dolara.

    Prijavu možete poslati preko linka http://fi.co/apply

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE