Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nagrađeni radovi 90. izložbe Art Directors Club New York u KCNS

    Prestižna jubilarna 90. međunarodna izložba dizajna Art Directors Club New York biće predstavljena u Novom Sadu nizom manifestacija na kojima će biti prezentovani najbolji radovi kreativnih profesionalaca iz celog sveta u oblasti grafičkog dizajna, advertajzinga, ambalaže, fotografije i ilustracije. Izložba će biti otvorena u četvrtak, 26. aprila u 19 sati u Kulturnom centru Novog Sada, a svi zainteresovani posetioci izložbu će moći da vide do 9. maja.
     
    Art Directors Club New York je vodeća organizacija za integrisane medije i najstariji međunarodni kreativni kolektiv osnovan 1920. godine koji okuplja najznačanija imena svetskog dizajna i pruža plodno tle mladim kreativcima iz sfere advertajzinga, dizajna, interaktivnih medija i vizuelnih komunikacija da istražuju svoje mogućnosti u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
     
    Nakon njujorške premijere najboljih nagrađenih radova za 2011. godinu izložba putuje u najznačanije svetske i evropske prestonice kulture, a novosadska publika će, među retkima u svetu, treću godinu za redom imati priliku da vidi najviše domete svetskog dizajna i advertajzinga.
     
    Kao prestižni međunarodni događaj vizuelnih komunikacija, izložba ART DIRECTORS CLUB NEW YORK predstavlja i značajan doprinos kulturnom konceptu „VisioNS 2020“ i kandidaturi grada Novog Sada za evropsku prestonicu kulture 2020. godine.
     
    Interesovanje publike je tokom protekle dve godine bilo veliko i izložbu je videlo oko 60.000 posetilaca. 
     

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE