Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U toku radovi na Ušću za koncert benda „Metallica“

    Radovi na prostoru beogradskog Ušća, gde će 8. maja nastupiti metal bend „Metallica“, uveliko su u toku – postavljene su tribine za publiku, a trenutno su u izradi VIP tribine i platforma za osobe sa invaliditetom, saopštio je danas organizator koncerta, Beogradska arena.
     
    Ušće će, kao što su organizatori i obećali, izgledati kao mali grad. Prostor će okruživati zaštitna ograda u dužini od pet kilometara. Već postavljene tribine za publiku nalaze se na strani do Dunava. Trenutno su u izradi VIP tribine i platforma za osobe sa invaliditetom, a postavljaju se i prvi elementi bine. Glavni ulaz imaće 21 kapiju. Ulaz za osobe sa invaliditetom kao i za VIP tribine, nalaziće se sa strane Bulevara Nikole Tesle.
     
    Ulaz za tribine za sedenje biće postavljen sa strane Dunava, uz biciklističku stazu. U ograđenom prostoru nalaziće se i više punktova za osoblje hitne pomoći i policiju kao i šankovi, toaleti i mesta za prodaju suvenira.
     
    Kapije se otvaraju u 16 časova i očekuje se dolazak više desetine hiljada posetilaca iz zemlje i regiona. Kao prva predgrupa nastupiće bend „Gojira“, a zatim “Machine head”. Nakon toga sledi nastup benda „Metallica“, čiji članovi u Beograd dolaze na dan koncerta. Ulaznice se prodaju po ceni od 3.300 dinara za parter i 5.500 dinara za tribine. 
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE