Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Gossip i Wolfmother na Exitu

     
    Indi pop bend Gossip i australijski rokeri Wolfmother gostovaće na ovogodišnjem EXIT festivalu koji će biti održan od 12. do 15. jula u Novom Sadu.
     
    Gossip su na EXITu svirali 2008. godine i na Main stage se vraćaju 12. jula. Proslavili su se 2006. godine sa izdanjem „Standing in the Way of Control“ koje je osvojilo prvu poziciju na britanskoj indi top listi. Predvodi ih talentovana pevačica Bet Dido. Gossip su poznati po pesmama „Heavy cross“, „Pop Goes The World“, „Standing in the Way of Control“, „Jealos Girls“…
     

     
    Muzika Wolfmathera varira od hard roka, preko stoner roka pa sve do psihodeličnog roka. 2005. godine postižu uspeh sa debi albumom „Wolfmother“ i  pesmom „Woman“ koja im donosi Gremi nagradu. Nakon jednogodišnje pauze bend 2009. godine objavljuje i drugi studijski album. U toku godine očekuje se izlazak trećeg stuidjskog albuma koji će promovisati na EXIT festivalu.
     

     
    Organizatori festivala do sada su potvrdili nastupe bendova New Order i Buraka Som Sistema. U prodaji su ulaznice po ceni od 6.990 dinara. Studenti i srednjoškolci mogu karte kupiti po ceni od 5.490 dinara. Redovna cena karta iznosiće 10.990 dinara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE